Wednesday, September 13, 2017

Atlas mraků 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Atlas mraků 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Atlas mraků má skóre 8,1 z 10, na základě 7772 recenzí



Filmová adaptace románu Davida Mitchella vypráví šest žánrově odlišných příběhů, které se odehrávají v různých časech a na různých místech od začátku 19. století až po postapokalytickou budoucnost. Film zobrazuje myšlenku kontinuální propojenosti našeho bytí a především našich činů napříč časem a prostorem, kde všechno má svoji příčinu i následek, smysl, kde se vrahova duše promění ve velkého hrdinu a kde jediný laskavý skutek v přítomnosti vyvolá revoluci v daleké budoucnosti.


Atlas mraků 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Atlas mraků

Více informací


Původní název : Atlas mraků
Země : Itálie
Délka : 165 minut
Jazyk : chamorro (ch)
Žánr : splatter
Režie : Cornelia Riyaad
Scénář : Yousuf Ada

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Emmaunel Rowen, Rufaida Twanda
Hudba : Deyana Farhaan
Produkce : Noma Creola
Kamera : Maariyah Aneisha
Kostýmy : Sadhbh Earl

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Tips Industries
Premiéra : USA 18. únor 1930
Distribuce : Next Entertainment
Tržby : 66 996 302 USD
Rozpočet : 31 689 053 USD

Atlas mraků na ČT 2| TV program – programy více než 100 ...
Vyhledat na Seznam.cz Předchozí fotografie Další fotografie Přejít do galerie V roce 1849 se americký právník Adam Ewing vrací lodí do San Francisca z Tichomoří, kde byl v zastoupení svého tchána Haskella Moora podepsat obchodní smlouvu s reverendem Gillesem Horroxem stran obchodu profitujícího z práce otroků.
Atlas mraků — Česká televize - ceskatelevize.cz
Atlas mraků. O filmu. Úvodní stránka. Diskuse. Napište nám. Sobota 10. 2. na ČT2. Nastavit připomenut ...
Atlas mraků | Počasícz.cz
Atlas mraků vám přináší detailní přehled 10 typů mraků podle mezinárodního systému, který zavedl už roku 1803 Luke Howard. Všechny si můžete v galerii detailně prohlédnout a přečíst si o nich nespočet zajímavých a obohacujících informací.
Atlas mraků (2012) - Cloud Atlas - FDb.cz
RECENZE: Atlas mraků spojuje velké efekty, herce a bohužel i pravdy Stejnojmenný román Davida Mitchella, jenž vyhrál britskou knižní cenu, svedl dohromady vskutku výjimečné tvůrce. Filmový přepis natočili Tom Tykwer, Lana Wachowski a Andy Wachowski, v hlavních rolích se potkali Tom Hanks, Hugo Weaving, Hugh Grant, Halle Berryová.
Atlas mraků - David Mitchell | Databáze knih
Atlas mraků určitě nebude pro každého a někdo ho možná bude považovat za zbytečně dlouhý "soubor" několika povídek. Pro mě, jehož film naprosto dostal a neomrzel ani po vícero zhlédnutích, byla knížka tím samým v psané podobě.


Ulozto. Sleduj Filmy. Český Film. Cz titulky. Avi. Cz dabing. Watch Free. DVDrip. BDrip. Hd. Download. Film online. 720p.. iPhone. Český Dabing. Stáhnout. iPad. Stream.1080p. Full Movie. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Celý Film. České. MP4. Česká. 4k blu ray. 480p. Ke Stažení. Zdarma