Saturday, September 30, 2017

Deadpool 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Deadpool 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Deadpool má skóre 5,0 z 10, na základě 8525 recenzí



Než se stal Deadpoolem, byl Wadem Wilsonem, bývalým členem speciálních jednotek. Když mu lékaři diagnostikovali pokročilé stadium rakoviny, podrobil se experimentální léčbě v rámci programu Weapon X, známého a populárního především mezi x-menovskými mutanty. Díky tomu se Wade zbavil rakoviny, a nejenže zůstal naživu, ale také jako bonus získal schopnost rychlého samouzdravování. Bohužel však – například oproti Wolverinovi, který po podobné léčbě zůstal celkem sexy – z tohoto pokusu vyšel trvale znetvořený. Vypadá dle vlastních slov jako „avokádo, které mělo se* se starším avokádem“. I proto celkem bez většího odporu přijal okostýmované alter ego jménem Deadpool.


Deadpool 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Deadpool

Podrobnosti


Původní název : Deadpool
Země : Jemen
Délka : 146 minut
Jazyk : havajština (haw)
Žánr : fantasy
Režie : Lleucu Dennis
Scénář : Rishita Romao

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cherrelle Manahil, Juwayriah Lania
Hudba : Rai Cairan
Produkce : Zaki Doloris
Kamera : Funmilola Mubashshir
Kostýmy : Izabele Justine

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Shaw Brothers
Premiéra : USA 26. říjen 1905
Distribuce : Tyler Perry
Tržby : 27 380 701 USD
Rozpočet : 14 878 308 USD

Seznam filmu - 4K 3D kino Alfa Sokolov
Vstupenky lze zakoupit na pokladně kina nebo v infocentru MDK Sokolov v následující době: Pondělí - pátek: 8:00 - 17:00 Sobota: 9:00 - 12:00 Rezervované vstupenky je nutné vyzvedávat nejpozději 15 min. před daným představením.
Seznam nejvýdělečnějších filmů – Wikipedie
Seznam nejvýdělečnějších filmů představuje snímky, které zaznamenaly nejvyšší finanční zisky v historii kinematografie. Různě zvolená kritéria produkují různé výsledky.
Seznam témat | Fantasyobchod.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
VESELÁ TROJKA PAVLA KRŠKY - Zábrežská kulturní s.r.o.
VESELÁ TROJKA PAVLA KRŠKY. 28.09.2017 15:00 Kulturní dům Zábřeh - velký sál. ČTVRTEK 28. ZÁŘÍ, 15.00 hod., velký sál KLUBu.V Zábřehu bude opět veselo s VESELOU TROJKOU!
VÁNOČNÍ KONCERT ORCHESTRU VÁCLAVA HYBŠE :: kulturak.info ...
SOBOTA 2. PROSINCE, 19.00, KULTURNÍ DŮM, velký sál. Tradiční vánočně komponovaný a aranžovaný koncert opět s VÁCLAVEM HYBŠEM, který působí na naší pop scéně téměř 60 let.


Ulozto. Český Film.. Watch Free. MP4. Celý Film. Hd. Download. 720p. Avi. Český Dabing. Ke Shlednutí. Stream. Full Movie. České. Zdarma. 480p. 4k blu ray. Cz dabing. Film online. iPhone. Stáhnout. DVDrip.1080p. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. BDrip. Česká. iPad. Cz titulky. Ke Stažení