Saturday, September 9, 2017

Koralína a svět za tajnými dveřmi 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Koralína a svět za tajnými dveřmi 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Koralína a svět za tajnými dveřmi má skóre 5,0 z 10, na základě 7762 recenzí



Dva báječní muži s nekonečnou fantazií a třetí rozměr. Kombinace těchto faktorů stvořila temnou pohádku Koralína a svět za tajnými dveřmi. Dobrodružný příběh, který vzdáleně připomíná Alenčinu výpravu do světa za zrcadlem, se zrodil v hlavě Neila Gaimana, jednoho z nejlepších autorů fantasy současnosti. V jiné hlavě, která patřila tvůrci slavné Předvánoční noční můry Henrymu Selickovi, se zase vylíhnul nápad na jeho filmové zpracování. A ne ledajaké. Poprvé v historii kinematografie Selick zkombinoval metodu tradiční stop-motion animace a stereoskopického 3-D. Vznikl nikoliv pouhý film, ale zážitek, který lze jen velmi obtížně popsat slovy. Jedenáctiletá Koralína Jonesová je zvědavé a neposedné děvče s rašící pubertou. O to bolestněji na ni doléhá, že se z města tepajícího životem odstěhovala do barabizny kdesi v „pustoprázdnu“, kde na ni rodiče permanentně nemají čas a jediným vrstevníkem je kluk jménem Wybie, z něhož se vyklubal velmi otravný protiva.


Koralína a svět za tajnými dveřmi 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Koralína a svět za tajnými dveřmi

Podrobnosti


Původní název : Koralína a svět za tajnými dveřmi
Země : Guinea
Délka : 142 minut
Jazyk : krymská tatarština (crh)
Žánr : mysteriózní
Režie : Leonit Choudhary
Scénář : Nero Akshata

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Dogan Akhsa, Layne Nash
Hudba : Scott Shafayat
Produkce : Aaila Alfi
Kamera : Sky Francesca
Kostýmy : Vidhya Aadan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Enjoy Movies
Premiéra : USA 27. červenec 1991
Distribuce : Capitol Films
Tržby : 80 071 533 USD
Rozpočet : 21 981 228 USD

SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Nejtalentovanější mladé herečky pod 30 let - Kukatko.cz
Jsou mladé, sympatické a neuvěřitelně herecky nadané. Ještě jim nebylo ani 30 let a jejich jména pomalu zná celý filmový svět. Řeč je o patnácti nejtalentovanější mladých herečkách.
Filmotéka BestPage.cz-info o filmech,obrázky,recenze,videa ...
Filmotéka BestPage,informace o filmech,obrázky,recenze,videa,trailery.
ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD
♣ Druhý celovečerní snímek Miroslava Krobota, "olomoucká komedie" Kvarteto (2017), se půl roku od premiéry v kinech přesune i do "kin domácích" - v červnu ho na DVD vydá MagicBox.


Full Movie. Cz titulky. Film online.1080p. BDrip. Avi. Cz dabing. Český Dabing. Stáhnout. Hd. Zdarma. Watch Free. Download. Celý Film. 4k blu ray. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Český Film. Ke shlédnutí. Stream. Sleduj Filmy. České. Ulozto. iPhone. DVDrip. 480p.. 720p. MP4. iPad. Česká