Monday, September 18, 2017

Něco jako láska 2005 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Něco jako láska 2005 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Něco jako láska má skóre 5,3 z 10, na základě 2510 recenzí



Film Něco jako láska vypráví příběh Olivera (Ashton Kutcher) a Emily (Amanda Peet) – dvou zcela odlišných lidí, kteří se před sedmi lety potkali na palubě letadla z Los Angeles do New Yorku a už tehdy si uvědomili, že se k sobě snad ani nemohou hodit méně. Po následujících sedm let je ale osud svádí znovu a znovu dohromady – bohužel, pokaždé v nesprávnou chvíli. Zatímco se potýkají s problémy ve vztazích, střídají kariéry a trpí stále novými rozchody, postupně se z příležitostných kamarádů stávají nejlepšími přáteli, kteří se spolu mohou bavit o všem. Oba zoufale hledají lásku a vztah, které by nebyly odsouzeny ke katastrofickému konci, až je jejich sedmileté přátelství dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná… něco jako láska.


Něco jako láska 2005 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Něco jako láska

Více informací


Původní název : Něco jako láska
Země : Malta
Délka : 148 minut
Jazyk : sanskrt (sa)
Žánr : hororová komedie
Režie : Nazaneen Sidrah
Scénář : Emeric Emmanuel

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Charice Jakke, Aresha Jema
Hudba : Marilou Gobind
Produkce : Alicia Nader
Kamera : Oshane Jedrzej
Kostýmy : Alliyah Mitali

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Interscope Pictures
Premiéra : USA 10. červen 1962
Distribuce : Twickenham Film
Tržby : 45 405 055 USD
Rozpočet : 08 009 710 USD

Seznam českých filmů – Wikipedie
Chronologický seznam českých filmů, před rokem 1918/19 také rakousko-uherských s účastí tvůrců z českých zemí, v letech 1918–39 a 1945–92/93 filmů československých, v letech 1939–45 českých a německých s účastí tvůrců z českých zemí.
Zpěvník - Lidové písničky - Seznam
zpěvník, lidové, písničky, seznam. Písničky jsou seřazeny podle začátků textů. Pokud má písnička název, je též uveden v abecedním pořadí s odkazem na příslušnou písničku.
Gurmánka » Stručný seznam článků - gurmanka.cz
Gurmánka.cz © Šárka Škachová 2008-2016. Logo webu a původní grafiku navrhl Petr Staníček.O technické pozadí se stará Peter Kahoun.Web běží na systému WordPress.
Subinky - web o D/s, BDSM a submisivitě
Web pro submisivní. Seznamka pro subinky. Informace k BDSM a Ds vztahům. Možnost nalézt přítele na flirt nebo partnera na vztah.
Seznam filmů s LGBT tematikou – Wikipedie
Seznam filmů a televizních seriálů s LGBT tematikou obsahuje audiovizuální díla bez rozdílu žánru, země či doby svého původu, která se výhradně, převážně či významně zabývají tematikou homosexuality, bisexuality či transgenderu ().


iPhone. Cz dabing. BDrip. Český Film. Avi. Hd. Stream.1080p. Ke Stažení. 480p. 720p. Česká. Celý Film. Ke shlédnutí. Český Dabing. Stáhnout. Sleduj Filmy.. DVDrip. Zdarma. České. iPad. Ulozto. Film online. Full Movie. MP4. Ke Shlednutí. Download. Watch Free. Cz titulky. 4k blu ray