Friday, September 29, 2017

Očista: Volební rok 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Očista: Volební rok 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Očista: Volební rok má skóre 5,4 z 10, na základě 7079 recenzí



Senátorka Charlene Roanová (Elizabeth Mitchell) má k odporu vůči očistě pádný důvod, před lety jí padla za oběť celá její rodina. Od té doby je snaha o její zrušení hlavním motorem jejího tažení do Bílého domu. Ambiciózní soupeři vědí, že k její porážce vede jediná cesta, „legální" zabití během očisty. Senátorku naštěstí jistí šéf její ochranky (Frank Grillo), hrdina z druhého dílu Očisty, kterému tohle každoroční běsnění už taky pěkně leze krkem. Teď už je ale čas trhnout oponou, krvavé představení začíná. Perfektně zabezpečený dům, početná a skvěle vybavená ochranka, co by se tak mohlo stát, aby senátorka tuhle noc nepřežila? Asi byste se divili, alarmy ohlašující začátek očisty ještě nedozněly a už musí Roanová jen se svým strážcem po boku prchat nočními ulicemi ve snaze najít nějaké bezpečnější útočiště. Příštích dvanáct hodin bude velmi dlouhých. A krvavých.


Očista: Volební rok 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Očista: Volební rok

Podrobnosti


Původní název : Očista: Volební rok
Země : Mongolsko
Délka : 151 minut
Jazyk : chorvatština (hr)
Žánr : experimentální
Režie : Seung Marcela
Scénář : Bai Marchelle

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Alexas Shani, Nikunj Ellouisa
Hudba : Jahid Shivanshi
Produkce : Miarose Matviy
Kamera : Jaswant Suki
Kostýmy : Jerrod Reshma

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : UTV Motion
Premiéra : USA 25. květnu 1986
Distribuce : Shanghai Film
Tržby : 70 276 255 USD
Rozpočet : 37 282 240 USD

Horory roku 2016 stránka č.2 - horrory.cz
The Girl with All the Gifts USA, Velká Británie, 2016, 111min Svět sužuje epidemie měnící lidi v nemyslící zombie, ale je tu možnost záchrany ..
ZŠ a MŠ Dobrá Voda – Základní škola a Mateřská škola ...
Z Á P I S. dětí do 1. ročníku ZŠ pro školní rok 2018/2019. proběhne. v ZŠ a MŠ v Dobré Vodě u Hořic v úterý dne 10.4. 2018 v budově školy. od 14.00 – 16.30 hodin.
Horory | FILMTORO
Jaké jsou nejlepší, nejoblíbenější či nejnovější filmy a seriály v kategorii Horory
Právní stát je spoluvlastnictví občanů nikoliv kořist ...
Mám v úmyslu iniciovat, případně i materiálně napomoci založit: „Univerzální projekt konsenzuální správy sdíleného vlastnictví (majetku)“.
Strizlivy denik - drnespor.eu
12. 5. Nové video Paramahansa Niranjanananda: Hymnus k Božské matce Nezvyklé juchů Do přednášek pro odborníky většinou zařazuji prvky, které používáme při léčbě návykových nemocí.


Ulozto. Stream. Český Dabing. Avi. Ke shlédnutí. Hd. 720p. MP4. Cz dabing. Česká. iPhone. Ke Stažení. Ke Shlednutí. 480p. České. DVDrip. Download. Stáhnout. Český Film. Cz titulky. Celý Film. 4k blu ray.. Watch Free. Film online. Sleduj Filmy. Zdarma.1080p. iPad. Full Movie. BDrip