Saturday, September 16, 2017

Pink Floyd: The Wall 1982 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Pink Floyd: The Wall 1982 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Pink Floyd: The Wall má skóre 8,1 z 10, na základě 8769 recenzí



Je zamčený v pokoji jakéhosi losangelského hotelu a hlavou mu táhnou klíčové okamžiky jeho života. Rocková hvězda Pink, na jehož koncert se už možná kdesi venku scházejí tisíce fanoušků. Sedí tu a utápí se v děsivých představách a vizích. Scény represí a lidské agresivity se střídají s frustrujícími vzpomínkami na dětství bez otce, zato s přehnaně ochranitelskou matkou, na školu, pokoušející se všechny semlít do jedné beztvaré, nemyslící masy, na ženu, která jej zradila. Sedí tu, obehnán pomyslnou ochrannou zdí, kterou si kolem sebe kdysi vybudoval, a neví jak dál. Kultovní snímek "Pink Floyd: The Wall" je jedním z mála filmových děl, experimentujících s ryze hudební látkou. Po úspěchu jevištního zpracování dvojalba populární skupiny Pink Floyd se režie celovečerního filmu ujal Alan Parker (Sláva, Hořící Mississippi, Evita atd.), který se tu poetice hudebního tvaru přiblížil v kinematografických dějinách zcela ojedinělým způsobem.


Pink Floyd: The Wall 1982 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Pink Floyd: The Wall

Více informací


Původní název : Pink Floyd: The Wall
Země : Bangladéš
Délka : 141 minut
Jazyk : kečujština (qu)
Žánr : psychologický thriller
Režie : Murad Ezmee
Scénář : Nafisa Taonga

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Serenity Ayala, Salaar Sabaa
Hudba : Tulah Ramesh
Produkce : Alanood Naglis
Kamera : Rafif Amila
Kostýmy : Shamari Janyce

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sivaji Productions
Premiéra : USA 13. únor 1972
Distribuce : Cloud Nine
Tržby : 50 844 364 USD
Rozpočet : 07 693 548 USD

Pink Floyd – Wikipedie
Pink Floyd byla anglická hudební skupina založená v roce 1964, která se dostala do povědomí díky svému psychedelickému rocku.Postupem času se kapela žánrově posunula k progresivnímu rocku a vlastně se tak stala jeho průkopníkem.
Roger Waters – Wikipedie
V roce 1999 uspořádal Roger Waters turné In the Flesh, na kterém spolu s doprovodnými hudebníky představil své písně jak ze sólových desek, tak i z alb Pink Floyd.
Kapela China Blue
To se jednoho dne, asi před patnácti lety, potkali staří známí Honza s Vláďou, kdysi spoluhráči ve skupině Farad, a dohodli se, že jsou už dost staří na to, aby zase začali hrát.
ROGER WATERS | TICKETPORTAL Vstupenky na Dosah - divadlo ...
Informace o akci. Vstupy umožněny 18:30. Kreativní génius Pink Floyd se vrací do Prahy s novým programem, který obsahuje novinky, skladby ze sólových alb, ale také klasické skladby Pink Floyd.
Onkels - hudební skupina
Hudební skupina Onkels, která hraje zejména dobrou českou i zahraniční muziku na plesech, zábavách, firemních večírcích, svatbách a jiných slavnostech.


Český Film. České. DVDrip. Zdarma. 4k blu ray. Download. iPhone. Ulozto.. Hd. Cz dabing. Film online. Česká. 720p. Celý Film. 480p.1080p. Stream. Stáhnout. Avi. Ke shlédnutí. Watch Free. Full Movie. iPad. BDrip. Cz titulky. Ke Shlednutí. Ke Stažení. Český Dabing. Sleduj Filmy. MP4