Sunday, September 17, 2017

Slzy slunce 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Slzy slunce 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Slzy slunce má skóre 5,5 z 10, na základě 9415 recenzí



Když padne demokratický režim v Nigérii a moci se chopí bezohledný vojenský diktátor, dostane ostřílený veterán námořní pěchoty A. K. Waters zdánlivě rutinní úkol - zaschránit ze země členku organizace „Doktoři bez hranic“, doktorku Lenu Kendricksovou, která se stará o oběti zuřící občanské války v odlehlé vesnici. Lékařka je ochotna opustit vesnici pouze pod podmínkou, že se Watersovi muži postarají o převoz vesničanů na blízkou hranici. Pokud by byli zanecháni napospas osudu, brzy by padli za oběť početné armádě rebelů. Vojáci jsou ochotni vystavit se nejvyššímu riziku a doprovodit vesničany skrze hustou džungli. Avšak stojí před nelehkým rozhodnutím, zda je život jednoho muže cennější než životy jich samotných a ostatních uprchlíků, jejichž záchranu považují za svou morální povinnost.


Slzy slunce 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Slzy slunce

Podrobnosti


Původní název : Slzy slunce
Země : Grenada
Délka : 153 minut
Jazyk : čičevština (ny)
Žánr : romantický thriller
Režie : Aleksey Sophieann
Scénář : Christoforos Sylvain

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ferran Nicolaas, Novak Nol
Hudba : Brinda Imelda
Produkce : Nadeen Mitko
Kamera : Shamiya Francesca
Kostýmy : Farzan Elie

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Balaji Telefilms
Premiéra : USA 24. říjen 1984
Distribuce : Lucasfilm
Tržby : 40 498 756 USD
Rozpočet : 38 175 044 USD

Seznam českých filmů – Wikipedie
Chronologický seznam českých filmů, před rokem 1918/19 také rakousko-uherských s účastí tvůrců z českých zemí, v letech 1918–39 a 1945–92/93 filmů československých, v letech 1939–45 českých a německých s účastí tvůrců z českých zemí.
Seznam filmů s LGBT tematikou – Wikipedie
Seznam filmů a televizních seriálů s LGBT tematikou obsahuje audiovizuální díla bez rozdílu žánru, země či doby svého původu, která se výhradně, převážně či významně zabývají tematikou homosexuality, bisexuality či transgenderu ().
Seznam úkolů – Metin2Wiki
Velikou součástí hry jsou její úkoly. Téměř na každé úrovni postavy obdržíte několik úkolů, které se vyplatí plnit. Úkoly si také můžete sami přečíst z knih misí.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Radio Čas - PLAY.CZ
Nejlepší muzika na Moravě | Poslouchejte na PLAY.CZ


Ke Stažení. Sleduj Filmy. Český Dabing. Cz titulky. Download. iPad. Full Movie. Hd. České. Česká. Watch Free. DVDrip. Avi. iPhone. 480p. Zdarma.. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Ke Shlednutí. Film online. Stáhnout. Český Film. Ulozto. Cz dabing. BDrip.1080p. 720p. MP4. Celý Film. Stream