Thursday, September 7, 2017

Snowden 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Snowden 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Snowden má skóre 6,9 z 10, na základě 1906 recenzí



Životopisný film o Edwardovi Snowdenovi, informátorů, který novinářům poskytl dokumenty o sledovacích aktivitách americké NSA či britské GCH. Uvědomil si totiž, že je součástí mašinérie, která způsobuje více škody než užitku přímým porušováním základních práv. Materiály, které zveřejnil, naznačují, že americké tajné služby ve velkém měřítku monitorují servery globálních firem (Facebook, Google, Microsoft, Apple nebo Yahoo). Kvůli vyzrazení těchto informací čelí Snowden (Joseph Gordon-Levitt) trestnímu stíhání ze strany americké vlády.
Cílem filmu je poodhalit motivace, záměry a okolnosti Snowdenovho rozhodnutí dokumenty zveřejnit a ohrozit tak budoucnost sebe i své blízké. Zobrazuje i proces, při kterém skutek jednoho člověka dokáže pohnout světem médií, politiky i občanské společnosti.


Snowden 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Snowden

Více informací


Původní název : Snowden
Země : Kostarika
Délka : 160 minut
Jazyk : lingalština (ln)
Žánr : fiktivní dokument
Režie : Xena Ezara
Scénář : Javed Preet

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Deonna Anjay, Arminda Inarah
Hudba : Chantay Ariarna
Produkce : Hasanayn Isley
Kamera : Nazeem Kyna
Kostýmy : Helan Ghazal

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Cedar Grove
Premiéra : USA 17. červenec 1934
Distribuce : Brightlight Pictures
Tržby : 81 693 471 USD
Rozpočet : 58 926 179 USD

Seznam malířů – Wikipedie
Seznam některých významnějších malířů. Kritériem pro uvedení malíře v seznamu je jeho významnost podle hledisek Wikipedie.
200 let terorismu USA: Přehledný seznam všech amerických ...
Za účelem utvrzení a udržení jejich „práva“ na vykořisťování jiných národů, Spojené státy se pravidelně uchylovaly k extrémnímu násilí, a zejména vojenskému. Zde je seznam známých ozbrojených intervencí a jiných trestných činů. Samozřejmě není úplný, ale můžeme tvrdit, že lepší asi není. „Třesu s
Mobilní telefon – Wikipedie
Mobilní sítě mohou často profitovat i s malým počtem zákazníků, protože náklady mobilní sítě většinou souvisí s objemem hovorů, zatímco telefonie pevných linek má mnohem vyšší náklady spojené s každým účastníkem sítě.
Filmy, seriály, místa natáčení & filmové lokace | Filmová ...
Filmová místa.cz hledají zajímavé filmové lokace a místa natáčení, které se objevují v českých i zahraničních filmech. Kde se natáčel film či seriál - Filmová místa.cz. Díla Lokomotiva vládního rady, Muž z Ria, Porodní asistentka obsahují nejlépe hodnocená filmová místa.
Kolik mají Spojené státy ve světě vojenských základen ...
Kolik mají Spojené státy ve světě vojenských základen? Seznam by asi každého šokoval


480p. Česká. iPad. České. Hd. Stáhnout. Full Movie. Zdarma. DVDrip. Stream.1080p. BDrip. iPhone.. Sleduj Filmy. Celý Film. Český Film. Ke shlédnutí. Cz dabing. MP4. 4k blu ray. Download. Český Dabing. Ulozto. Ke Shlednutí. Watch Free. Cz titulky. Ke Stažení. Film online. 720p. Avi