Friday, September 15, 2017

Spletenec 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Spletenec 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Spletenec má skóre 5,6 z 10, na základě 7640 recenzí



Genetičtí inženýři Elsa a Clive tajně provedou experiment, jehož výsledkem je kříženec člověka a zvířete. Je to úžasné a podivně krásné stvoření, které by mohlo v moderní medicíně způsobit revoluci, pokud ovšem předtím nezničí lidstvo.
Clive (Adrien Brody) a Elsa (Sarah Polleyová) se specializují na propojování DNA různých zvířecích druhů a vytvářejí tak fantastické nové hybridy. Nyní se chystají k experimentu, jehož výsledek by mohl způsobit revoluci ve vědě a medicíně, hodlají totiž propojit zvířecí a lidskou DNA. Farmaceutická společnost, která jejich výzkum financuje, jim však experiment zakáže. To ale zvídavé genetické inženýry nemůže zastavit, Clive a Elsa se přesunou do podzemí a kvůli své ctižádostivosti riskují kariéru. Výsledkem experimentu je Dren, úžasné a podivně krásné stvoření, které je neobvykle inteligentní a nečekaně fyzicky vyvinuté.


Spletenec 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Spletenec

Více informací


Původní název : Spletenec
Země : Kolumbie
Délka : 149 minut
Jazyk : západní polesština
Žánr : slasher
Režie : Aleiya Harbinder
Scénář : Jubair Conna

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sevim Heath, Samsam Namir
Hudba : Racine Jeevun
Produkce : Bambi Maddi
Kamera : Haarisah Eyman
Kostýmy : Haseenah Carlyle

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Dharma Productions
Premiéra : USA 26. únor 1997
Distribuce : Lightyear Entertainment
Tržby : 25 023 753 USD
Rozpočet : 21 086 475 USD

Filmy - VOYO – Sledujte filmy, seriály a sport online
VOYO – Sledujte filmy seriály a sportovní přenosy online. Na televizi, počítači, iPhonu, iPadu nebo tabletu a mobilu Android. Prvních 7 dní zdarma.
Zánět sedacího nervu (Ischias) | Léčitel Jonáš
Ischias je onemocnění, které postihuje sedací nerv (zánět sedacího nervu). Pacient pociťuje výraznou bolest v nohou, na zádech nebo v.....
Jiří Štaidl (†30) by měl 75 let: V posteli střídal Dádu a ...
Tento milostný spletenec ukončila až Štaidlova smrtelná nehoda 9. října 1973. „Jirka mi volal a chtěl, abych s ním jela do Jevan,“ vzpomíná Dáda na tragédii, jež se mohla stát osudnou i jí.
Slovník české literatury - slovnikceskeliteratury.cz
Debutoval roku 1945 překlady Vladimíra Majakovského v časopise Gong (Brno-Královo Pole) a 1946 první básní v časopise Mladé archy. Doma publikoval v periodikách Blok, Kulturní politika, Nový život, Literární noviny, Host do domu, Plamen, Divadlo (1961 zde Majitelé klíčů, 1969 Ptákovina), Kulturní tvorba, Orientace, Literární listy, Listy aj.
Hlíva ústřičná - Fórum
Dobrý den, doma jsem si vypěstovat hlivu z koupeného balíku sena, můžu hlivu usušit a zozdrit a pak užívat.


Zdarma. Stáhnout. Český Dabing. 720p. Ulozto. Celý Film. Ke Stažení. Česká. DVDrip. Stream. iPhone. BDrip. MP4. Avi. Watch Free.1080p. Ke shlédnutí. Český Film. Ke Shlednutí. 4k blu ray. České. Hd. Film online.. 480p. Full Movie. Cz titulky. Sleduj Filmy. Download. Cz dabing. iPad