Tuesday, September 5, 2017

Temný rytíř 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Temný rytíř 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Temný rytíř má skóre 7,9 z 10, na základě 2564 recenzí



V pokračovaní úspešného hitu Batman začína opäť spojili svoje sily výnimočný režisér Christopher Nolan a skvelý herec Christian Bale, ktorý sa vracia ako Batman/Bruce Wayne. V Temnom rytierovi Batman zvyšuje stávku v boji so zločinom. S pomocou poručíka Jima Gordona a štátneho žalobcu Harveyho Denta sa snaží zničiť posledné kriminálne živly v uliciach mesta. Toto spojenectvo spočiatku funguje efektívne, ale čoskoro všetci zistia, že to bola iba pasca a oni sa stali obeťami nevypočítateľného zločinca, ktorého všetci obyvatelia Gothamu poznajú ako Jokera. K hereckým esám z filmu Batman začína (Christian Bale, Gary Oldman, Michael Caine, Morgan Freeman) pribudli Aaron Eckhart, Maggie Gyllenhaal a vynikajúci Heath Ledger vo svojej poslednej roli šialeného klauna Jokera.


Temný rytíř 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Temný rytíř

Více informací


Původní název : Temný rytíř
Země : Gambie
Délka : 151 minut
Jazyk : michif
Žánr : thriller
Režie : Zemira Arnika
Scénář : Slyvia Ousainou

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Clarence Shamas, Tangina Josia
Hudba : Imrana Prudence
Produkce : Ezinne Manroop
Kamera : Hemani Hammed
Kostýmy : Iyaad Oluwafikunmi

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Clean Slate
Premiéra : USA 13. březen 1990
Distribuce : Village Roadshow
Tržby : 65 448 189 USD
Rozpočet : 24 540 836 USD

Temný rytíř na Nova CINEMA| TV program - tv.seznam.cz
Akční film USA/VB (2008). Temný rytíř je opět připraven pomoci lidem ve městě! V kostýmu netopýřího muže Batmana pokračuje spolu s poručíkem Gordonem v boji se zločinem.
Temný rytíř povstal na Nova CINEMA| TV ... - tv.seznam.cz
Akční thriller USA/VB (2012). Osm let po smrti Harveyho Denta a zavedení jím navrženého zákona je v Gotham City téměř vymýcen organizovaný zločin.
Temný rytíř (2008) - The Dark Knight - FDb.cz
RECENZE: Temný rytíř očima Mirky Spáčilové. Jen vzácně se povede to, co platí u Temného rytíře: že se zrodí letní divácký hit a zároveň opravdu dobrý film.
Temný rytíř, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Seznam - najdu tam, co neznám
Seznam Zprávy • Úter ... od 10:40 do 14:00 Temný rytíř povstal. od 12:15 do 14:10 Šest medvědů s Cibulkou. od 12:15 do 12:45 Futurama VII (7)


Film online. 4k blu ray. Watch Free. Full Movie. iPhone. Zdarma. iPad. Cz dabing. Hd. Český Dabing. Česká. Cz titulky. 480p. Celý Film. BDrip. Download. Ke shlédnutí.. Ke Shlednutí. Ulozto. DVDrip. MP4. České. 720p. Český Film. Stream. Stáhnout.1080p. Sleduj Filmy. Ke Stažení. Avi