Monday, September 25, 2017

Underworld 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Underworld 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Underworld má skóre 7,4 z 10, na základě 5069 recenzí



Po staletí obývají Zemi dvě rasy, které nepatří do lidského rodu. Aristokratičtí vampýři čili upíři a jejich zavilí nepřátelé, brutální lykanti, vlkodlaci. Lidé na jejich existenci nevěří, traduje se jen v pověrách a hororových příbězích. Ale oni zde jsou a vedou odvěký boj na život a na smrt o nadvládu nad těmi druhými. Mohlo by se zdát, že ta byla jednou provždy nastolena, jenže zdání klame. Je o tom přesvědčena vampýrská bojovnice Selene, která odhalí, že lykanti chystají další velkou akci. Tentokrát si brousí zuby na mladého doktora – člověka. Selene se snaží mladíkovi jménem Michael pomoci a ochránit ho před útokem z podsvětí. Současně se do něj zamiluje a tím vše zkomplikuje... Čím více se zamotává do připravovaného únosu Michaela, tím více získává informace, které ji děsí. Nezadržitelně se totiž blíží okamžik stvoření nového predátora, který kombinuje sílu vampírů i vlkodlaků.


Underworld 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Underworld

Více informací


Původní název : Underworld
Země : Mali
Délka : 162 minut
Jazyk : čeština (cs)
Žánr : dokumentární
Režie : Chikezie Khaalid
Scénář : Liiban Kersha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tarrick Rivky, Gurreet Gerasimos
Hudba : Ellora Riyadh
Produkce : Archibald Fianna
Kamera : Erum Simon
Kostýmy : Yuen Concha

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Temple Hill
Premiéra : USA 10. leden 1931
Distribuce : Tiffany Pictures
Tržby : 43 624 838 USD
Rozpočet : 86 383 948 USD

underworld překlad z angličtiny do češtiny - Seznam Slovník
'underworld' přeloženo ve vícejazyčném online slovníku. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.
Tomb Raider • Odkazy.Seznam.cz
Abecední seznam počítačových her začínajících na T Tomb Raider. Tomb Raider. Kronika Tomb Raider . Tomb Raider 9, Tomb Raider Underworld a mnoho materiálu na všechny díly série Tomb Raider. Neoficiální český web o hře Tomb Raider, v hlavní roli Lara Croft. Tomb Raider 9, Tomb Raider Underworld a mnoho materiálu na všechny díly série Tomb Raider. Neoficiální český web ...
Selene (Underworld) – Wikipedie
Underworld. V prvním filmu je Selene vyslána na misi proti lykanům a zjistí polohu možného lykanského doupěte. Kraven ji ovšem zakáže jít na průzkum, protože se to pro budoucí manželku správce Viktorova sídla nehodí.
Vyhledávání: underworld - Filmová databáze online FDb.cz
Filmová databáze online FDb.cz - Komplexní online filmová databáze. Filmy, trailery, osobnosti, program kin, tv program, filmotéky, bazar VHS, DVD, Blu-Ray.
Underworld: Krvavé války na HBO| TV program - tv.seznam.cz
Další pokračování úspěšné filmové série Underworld, tentokrát s podtitulem Krvavé války, sleduje osudy upíří smrtonošky Selene (Kate Beckinsale), která se brání nemilosrdným útokům jak ze strany lykanů, tak i upířího rodu, který ji zradil.


Sleduj Filmy. 720p. Watch Free. Film online. 480p. Cz titulky. Full Movie. iPad. Hd.1080p. Ke Stažení. Zdarma. BDrip. Download. Ulozto. Český Dabing. DVDrip. Avi. Cz dabing. České. Celý Film. 4k blu ray. Česká. iPhone. Stream. Ke Shlednutí. MP4. Český Film.. Ke shlédnutí. Stáhnout