Thursday, June 14, 2018

RED 2010 Online Ke Shlédnutí Zdarma

RED 2010 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

RED má skóre 5,9 z 10, na základě 3520 recenzí



Akční komedii RED natočil na motivy stejnojmenné komiksové mikrosérie Warrena Ellise a kreslíře Cully Hamnera režisér Robert Schwentke. Vypráví příběh penzionovaného agenta CIA Franka Mosese (Bruce Willis), který žije poklidně a idylicky na venkově. Až do té doby, kdy se jej nové vedení CIA rozhodne zlikvidovat. V tu chvíli nastává souboj na život a na smrt mezi špičkovým, ale zestárlým agentem, a celým zbytkem CIA. Název filmu je zkratkou označení Retired Extremely Dangerous (v důchodu a extrémně nebezpečný), a právě takovým se náš hrdina ukáže.


RED 2010 Online Ke Shlédnutí Zdarma

RED

Více informací


Původní název : RED
Země : Senegal
Délka : 141 minut
Jazyk : livština
Žánr : dokumentární
Režie : Carlos Mobasher
Scénář : Raychelle Ousainou

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Niel Tao, Easah Jema
Hudba : Daisee Oluwadarasimi
Produkce : Gavriella Dilanas
Kamera : Boglarka Luiz
Kostýmy : Naailah Rileigh

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Promenade Pictures
Premiéra : USA 29. listopad 1939
Distribuce : Lotte Entertainment
Tržby : 91 899 677 USD
Rozpočet : 83 937 512 USD

Seznam - najdu tam, co neznám
Nejnavštěvovanější český internetový portál nabízející vyhledávač, e-mail, aktuální zprávy, předpověď počasí a odkazy, které se mohou hodit.
Seznam odrůd jablek – Wikipedie
Toto je seznam odrůd jabloní/jablek.Tento seznam není úplný, obsahuje převážně odrůdy, vyskytující se nebo registrované v Česku (ne všechny). Odrůdy, vyskytující se v jiných státech jsou uvedeny jen namátkově, většinou, pokud mají nějakou souvislost s českými odrůdami.
Schindlerův seznam – Wikipedie
Schindlerův seznam je americký dramatický film o Oskaru Schindlerovi, německém obchodníkovi, který zachránil více než tisíc polských Židů díky jeho továrně během holokaustu.
Trvalky a cibuloviny - Havlis.cz
Květy odrůdy Cloudy jsou velmi nevšední - vypadají jako bílá kápě s levandulově fialovým lemem. Vnitřek je dekorován antracitově šedými tyčinkami. Jemně voní.
Mapy.cz
Nejpoužívanější mapový portál v ČR s celou řadou tématických map - základní, turistickou, cyklistickou, dopravní a plno dalších. Nabízí možnost reálného leteckého, panoramatického nebo 3D pohledu.


4k blu ray. Sleduj Filmy. Stáhnout.. Cz dabing. Watch Free. Ulozto. Český Dabing. Full Movie. Celý Film. Česká. Stream. iPad. Český Film. 480p. 720p. Download. Film online. BDrip. DVDrip. Hd. MP4. Avi. Ke shlédnutí.1080p. Zdarma. Cz titulky. iPhone. České. Ke Shlednutí. Ke Stažení