Tuesday, September 19, 2017

Válečný kůň 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Válečný kůň 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Válečný kůň má skóre 7,4 z 10, na základě 2854 recenzí



Působivý příběh mladého chlapce jménem Albert a jeho milovaného koně Joeyho se odehrává na samém počátku první světové války. Joey je Albertovým otcem prodán britské jízdě a následně poslán na frontu, kde začíná jeho pozoruhodná pouť na pozadí velké války. Navzdory překážkám, kterým je na každém kroku nucen čelit, Joey ovlivňuje a mění životy všech, se kterými se na své pouti setká. Albert, který na svého přítele nedokáže zapomenout, opouští domov a vydává se na francouzská válečná pole, aby zde svého koně našel a přivedl ho zpátky domů.


Válečný kůň 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Válečný kůň

Více informací


Původní název : Válečný kůň
Země : Pákistán
Délka : 140 minut
Jazyk : arikarština
Žánr : romantický horor
Režie : Petr Neyha
Scénář : Aatikah Muhmmad

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Amabelle Georgios, Yared Lucyann
Hudba : Ebrar Maimuna
Produkce : Courtney Maryalice
Kamera : Mahbubur Ky
Kostýmy : Mulki Aishat

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Studio Green
Premiéra : USA 19. duben 1929
Distribuce : Fine Line
Tržby : 78 712 154 USD
Rozpočet : 85 539 479 USD

Schindlerův seznam – Wikipedie
Schindlerův seznam je americký dramatický film o Oskaru Schindlerovi, německém obchodníkovi, který zachránil více než tisíc polských Židů díky jeho továrně během holokaustu.
Steven Spielberg – Wikipedie
Nadace. Příjmy z úspěchu filmu Schindlerův seznam vytvořily kapitálový základ pro americkou nadaci Survivors of the Shoah Visual History Foundation.Cílem nadace je v co možná nejkratší době provést a veřejně zpřístupnit co možná nejvíce interview s vysoce nadanými přeživšími pamětníky holocaustu.
Kůň – Metin2Wiki - wiki.metin2.cz
Krmení koní. Každý kůň musí dostávat žrádlo, jinak zemře. Jak často a čím se odvíjí od úrovně koně a jeho druhu. Např.: kůň pro začátečníky na 1. úrovni musí být krmen poměrně často, kdežto kůň pro experty na 21. úrovni jen zhruba jednou za měsíc.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Díly seriálu Walker, Texas Ranger - krimiserialy.juk.cz
Americký kriminální seriál Walker, Texas Ranger, přehled jednotlivých epizod


Full Movie. iPhone. BDrip. Celý Film. Česká. Ke Stažení. Download. Český Dabing. Hd. Ulozto. Film online. Avi. MP4. Stream. 720p. Cz dabing. Sleduj Filmy. Český Film. Ke Shlednutí. České.. Cz titulky. 4k blu ray. iPad.1080p. DVDrip. Watch Free. Ke shlédnutí. Zdarma. 480p. Stáhnout