Thursday, September 28, 2017

Vikingové II 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Vikingové II 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Vikingové II má skóre 8,2 z 10, na základě 2566 recenzí



Když se mimozemská kosmická loď zřítí na Zemi, lidé zde právě prožívají období Vikingů. A skandinávští bojovníci se pustí do bitvy s tím nejneobvyklejším nepřítelem. Užijte si sci-fi thriller z dílny režiséra Howarda McCaina.
Mezi hvězdami zuří staletí staré bitvy. Jedna z vesmírných lodí se zřítí na Zemi, konkrétně do fjordů Norska. Přežije jen Kainan a k jeho velkému zděšení také Moorwen – divoké stvoření podobní zvířeti, které záměrně škodí těm, kteří mu v jeho očích ublížili. Moorwen zabíjí všechno, co mu vstoupí do cesty. Kainan se musí chtě nechtě spojit s Vikingy a zničit agresivní bestii dříve, než ona zničí je.


Vikingové II 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Vikingové II

Podrobnosti


Původní název : Vikingové II
Země : Džíbútí
Délka : 148 minut
Jazyk : hindština (hi)
Žánr : experimentální
Režie : Kellis Shanjida
Scénář : Jaymin T.

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Aleksandrs Angela, Heni Halia
Hudba : Zainuddin Kam
Produkce : Vansh Meagan
Kamera : Ranjit Jed
Kostýmy : Pinkie Rianah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Nordisk Film
Premiéra : USA 20. květen 1987
Distribuce : Worldview Entertainment
Tržby : 11 244 452 USD
Rozpočet : 07 709 820 USD

Vikingové II (7) na Prima COOL| TV program - tv.seznam.cz
Krvavý orel. Dobrodružný seriál Irs./Kan. (2014). Ragnar se připravuje na další nájezd do Wessexu, avšak v král Horikovi pomalu ztrácí svého spojence.
Vikingové II (10) na Prima COOL| TV program - tv.seznam.cz
Modlitba Páně. Dobrodružný seriál Irs./Kan. (2014). Při oslavách úspěchu v Anglii začne král Horik přesvědčovat Flokiho, aby zavraždil Ragnara i jeho rodinu.
Vikingové II (1) na Prima COOL| TV program - tv.seznam.cz
Válka bratrů. Dobrodružný seriál Irs./Kan. (2014). Kvůli pomoci králi Horikovi je Ragnar nucen postavit se v boji vlastnímu bratrovi Rollovi. Jejich střet se vyvine v krvavou bitvu s nepříjemnými následky.
Seznam dílů seriálu Vikingové – Wikipedie
Toto je seznam dílů seriálu Vikingové.Kanadsko-irské historické drama Vikingové vytvořil a napsal Michael Hirst pro kanadský televizní kanál History.Premiérově byl seriál vysílán 3. dubna 2013.
Vikingové II (2008) - Outlander - FDb.cz
Seznam DVD; Právě je 5 přihlášených uživatel ... Vtipným mi připadala skutečnost, že šlo o jakýsi příběh Vikingové II, ...


Hd. Cz dabing. Celý Film. Český Film. Český Dabing. 480p. Ulozto. Zdarma. Ke shlédnutí. 4k blu ray. MP4. Stream.. Download. Watch Free. Stáhnout. České. 720p. DVDrip. iPhone.1080p. Film online. Avi. Cz titulky. Sleduj Filmy. Česká. Ke Shlednutí. Full Movie. iPad. Ke Stažení. BDrip