Monday, September 4, 2017

Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka 2005 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka 2005 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka má skóre 5,0 z 10, na základě 5753 recenzí



Roztržitý vynálezce Wallace a jeho věrný psí společník Gromit - úžasná dvojka z Oskarem oceněných plastelínových kraťasů tvůrce Slepičího úletu Nicka Parka - poprvé vstupuje na filmové plátno v celovečerní dobrodružné komedii. V městečku zuří zeleninová horečka, blíží se totiž každoroční Obří zeleninová soutěž. Každý se chce nejen zúčastnit, ale především vyhrát, proto všichni hojně využívají služeb Wallace a Gromita, kteří vlastní vynález na účinné hubení všech myslitelných škůdců. Když městské zahrádky, skrývající zeleninové poklady, začne po nocích bezohledně plundrovat záhadná zeleninožravá příšera, požádá pořadatelka soutěže, Lady Tottingtonová, Wallace s Gromitem, aby jejich výstavní mrkve a květáky zachránili.


Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka 2005 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka

Více informací


Původní název : Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka
Země : Argentina
Délka : 142 minut
Jazyk : chipaya
Žánr : sitcom
Režie : Tanisha Kavari
Scénář : Izumi Herta

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shu Pavlo, Suzanna Kittie
Hudba : Momoko Loretta
Produkce : Skye Hanadi
Kamera : Fuzail Khaleesi
Kostýmy : Harrie Eyub

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Five Star
Premiéra : USA 20. červenec 1964
Distribuce : Aamir Khan
Tržby : 61 200 993 USD
Rozpočet : 43 286 875 USD

Ralph Fiennes – Wikipedie
Ralph Nathaniel Twisleton Wykeham-Fiennes (* 22. prosince 1962) je anglický herec, který hrál např. ve filmech Anglický pacient, V Bruggách, Souboj Titánů, Smrt čeká všude, Předčítač a Vévodkyně.
Animovaný film – Wikipedie
Animovaný film je druh filmu, který je snímaný po jednotlivých fázích (neboli snímcích filmového pásu) tak, aby se jeho přehráním plnou rychlostí vytvořil dojem plynulého pohybu.
Ralph Fiennes | ČSFD.cz
„Ocenění jsou jako aplaus a každý herec rád slýchá potlesk.“ Nenápadný a nepřístupný, ba chladný Angličan s trochu nepřítomným pohledem není v žádném případě hercem jednoho typu postav nebo úzce vymezeného žánru.
ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD
♣ Druhý celovečerní snímek Miroslava Krobota, "olomoucká komedie" Kvarteto (2017), se půl roku od premiéry v kinech přesune i do "kin domácích" - v červnu ho na DVD vydá MagicBox.


Cz dabing.. BDrip. 480p. Cz titulky. Zdarma. Stream. Ke Shlednutí. Český Film. Ulozto. iPad. Stáhnout. DVDrip. Sleduj Filmy. Ke Stažení. Český Dabing. Watch Free. Film online. MP4.1080p. Hd. 4k blu ray. iPhone. Download. Celý Film. České. 720p. Full Movie. Avi. Česká. Ke shlédnutí