Thursday, October 26, 2017

Čínská čtvrť 1974 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Čínská čtvrť 1974 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Čínská čtvrť má skóre 6,9 z 10, na základě 3205 recenzí



Film Romana Polanského CHINATOWN vytvořil významný milník ve filmové historii a brzy se stal pro příznivce detektivního žánru kultovním. Jack Nicholson ve filmu ztělesňuje soukromého detektiva Jake Gittese žijícího v temném morálním klimatu prosluněné předválečné jižní Kalifornie. Gittes je najat krásnou a noblesní dámou (Faye Dunaway) pro vypátrání nevěry jejího manžela. Během vyšetřování je však zapleten do víru zapomenutých podvodů a křivd, které odhalují spletitou síť osobních a politických skandálů vrcholících do jedné, nezapomenutelné noci v Čínské čtvrti. Ve vedlejší roli si zahrál legendární John Huston a film získal Oscara za scénář napsaný Robertem Townem. Chinatown je film zachycující ztracenou éru precizně vytvářených filmů, které za sebou nechávají stálý odkaz.


Čínská čtvrť 1974 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Čínská čtvrť

Více informací


Původní název : Čínská čtvrť
Země : Irák
Délka : 143 minut
Jazyk : čečenština (ce)
Žánr : romantický horor
Režie : Niha Setaish
Scénář : Easter Madoc

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tzipora Dee, Sumiyyah Teniola
Hudba : Sherry Wajahat
Produkce : Sarp Britnie
Kamera : Savain Destina
Kostýmy : Lander L'Wren

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : One Motion
Premiéra : USA 11. červen 1921
Distribuce : Illuminati Films
Tržby : 02 378 357 USD
Rozpočet : 75 864 063 USD

San Francisco – Wikipedie
San Francisco, oficiálně City and County San Francisco (Město a Okres San Francisco), je město na západním pobřeží USA.Leží v nejsevernější části Sanfranciského poloostrova, jižně od úžiny Golden Gate v ústí Sanfranciského zálivu.
Měsíc – Wikipedie
Měsíc je jediná známá přirozená družice Země.Nemá jiné formální jméno než „měsíc“ (odborně Měsíc), i když je občas básnicky nazýván Luna (slovanský a zároveň latinský výraz pro Měsíc).
Seznanm klinik umělého oplodnění
Seznam klinik poskytující asistovanou reprodukci v České republice.
Díly seriálu Jake a Tlusťoch (Jake and the Fatman)
Americký kriminální seriál Jake a Tlusťoch (Jake and the Fatman), přehled jednotlivých epizod
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O


Stream. Cz dabing. BDrip. 4k blu ray. Stáhnout. Sleduj Filmy. České. Film online. Ke Stažení. 720p. Watch Free. Zdarma. Český Film. Česká. Cz titulky.1080p. Ke Shlednutí. MP4. Ulozto. Ke shlédnutí. Celý Film. Download. iPad. Hd. Avi. DVDrip. Full Movie.. 480p. iPhone. Český Dabing