Friday, October 6, 2017

Dárek 2015 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Dárek 2015 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Dárek má skóre 6,7 z 10, na základě 0448 recenzí



Simon (Jason Bateman) a Robyn (Rebecca Hall) jsou mladý manželský pár, jehož život se odehrává přesně podle představ a plánů. A to až do dne, kdy náhodně potkají Gorda (Joel Edgerton), Simonova dávného známého ze střední školy. Od té chvíle se jejich budoucnost začíná pomalu ale jistě rozjíždět po děsivém a šíleném tobogánu. Po několika dalších náhodných setkáních a nečekaných návštěvách Simon a Robin začínají být z Gordova chování a slov znepokojení. A navíc se začnou objevovat záhadné dary, díky nimž se odkrývají podivná tajemství z minulosti. A Robyn se tak nejen dozvídá znepokojující pravdu o tom, co se odehrálo před dvaceti lety mezi Simonem a Gordem, ale především stojí před nečekanými otázkami. Jak dobře opravdu známe nám nejbližší lidi? Je dávná minulost navždy už jen minulostí?


Dárek 2015 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Dárek

Podrobnosti


Původní název : Dárek
Země : Chorvatsko
Délka : 153 minut
Jazyk : maskodžíjština (mus)
Žánr : katastrofický
Režie : Jammie Maren
Scénář : Javier Vytis

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Thania Ritik, Kerian Jahidur
Hudba : Rhion Dervis
Produkce : Devang Swarup
Kamera : Ehlana Meia
Kostýmy : Elanna Afrida

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Pannonia Film
Premiéra : USA 21. prosinec 1916
Distribuce : Wild Bunch
Tržby : 52 383 466 USD
Rozpočet : 47 660 223 USD

Seznam - najdu tam, co neznám
Nejnavštěvovanější český internetový portál nabízející vyhledávač, e-mail, aktuální zprávy, předpověď počasí a odkazy, které se mohou hodit.
Telefonní předvolby, čísla, seznam
Nacházíte se internetových stránkách Předvolby.info. Tyto stránky byly spuštěny s cílem přinést přehledný seznam předvoleb všech v České republice fungujících pevných i mobilních sítí.
DÁRKOVÉ POUKAZY DO LÁZNÍ LEDNICE - Lázně Lednice
Vyberte si svůj dárkový poukaz NEJLEPŠÍ DÁREK JE DÁREK PRO ZDRAVÍ. Dárkové poukazy již od 100 Kč! Poukaz na lázeňské hýčkání potěší jak při příležitosti životního jubilea, ke svatbě nebo jen tak z lásky či pro radost.
České granule pro psy lisované za studena | Yoggies
Stále více chovatelů i psů objevuje kouzlo přírodních krmiv pro psy Yoggies. BARF je vzorem receptur pro České granule lisované za studena pro štěňata i dospělé psy všech plemen a věkových kategorií. Obsahují 87% pravého masa a 0% chemie, obilí, sóji i konzervantů. Yoggies jsou superprémiová špičková krmiva pro psy.
Lemurak.cz - Originální a vtipná trička, potisk triček na ...
Vytvořte si tričko s vlastním potiskem nebo si vyberte z našich triček s vtipným potiskem - Lemurak.cz


Film online. Český Film. Stáhnout. Ke shlédnutí. Watch Free. iPhone. 4k blu ray. Ke Shlednutí. 480p. Česká. Sleduj Filmy. DVDrip. Český Dabing. MP4. BDrip. Cz dabing. Zdarma.. 720p. Cz titulky. České. iPad. Download.1080p. Hd. Full Movie. Ke Stažení. Celý Film. Stream. Ulozto. Avi