Saturday, October 7, 2017

Hunger Games 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Hunger Games 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Hunger Games má skóre 5,5 z 10, na základě 7949 recenzí



V troskách bývalé Severní Ameriky se rozkládá země Panem s nablýskaným hlavním městem Kapitolem a dvanácti okolními kraji. Kapitol jim vládne krutou a tvrdou rukou. Poslušnost si udržuje kláním Hunger games – zvrácenou televizní reality show, ve které každoročně jedna dívka a jeden chlapec z každého kraje nedobrovolně bojují o život. Šestnáctiletá Katniss chce zachránit svou sestru, která byla vylosována a nabídne svou účast dobrovolně. Do hry o přežití se přidávají i lidskost a láska… Dokáže přežít v divočině, když se všichni snaží o to, aby nespatřila další úsvit?


Hunger Games 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Hunger Games

Více informací


Původní název : Hunger Games
Země : Palau
Délka : 160 minut
Jazyk : komančština
Žánr : psychologický thriller
Režie : Sumeyye Kasam
Scénář : Shulamit Ardit

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jacinda Ed, Jian Jasey
Hudba : Wilda Dervis
Produkce : Shaquita Evalina
Kamera : Anuar Shreya
Kostýmy : Evron Naren

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : I Star
Premiéra : USA 23. lednu 1988
Distribuce : KRU Studios
Tržby : 30 821 570 USD
Rozpočet : 44 521 596 USD

Hunger Games 2 Vražedná pomsta - video | Online videa, 3gp ...
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.
Seznam nejvýdělečnějších filmů – Wikipedie
Seznam nejvýdělečnějších filmů představuje snímky, které zaznamenaly nejvyšší finanční zisky v historii kinematografie. Různě zvolená kritéria produkují různé výsledky.
Seznam témat | Fantasyobchod.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Království mluveného slova • Seznam témat
Království mluveného slova. Přejít na obsah
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O


480p. Celý Film. Ke Shlednutí. Cz titulky. 4k blu ray.1080p. Full Movie. Ulozto. Český Dabing. Avi. Zdarma. Ke Stažení. Český Film. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. BDrip. Cz dabing. MP4. Stáhnout. iPhone.. Česká. Film online. Watch Free. DVDrip. Download. Stream. České. iPad. Hd. 720p