Thursday, October 12, 2017

Mlčení jehňátek 1991 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Mlčení jehňátek 1991 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Mlčení jehňátek má skóre 7,5 z 10, na základě 1414 recenzí



Clarice Starlingová, nadaná studentka akademie FBI, je přidělena agentu Crawfordovi vyšetřujícímu případ masového vraha Buffalo Billa, který své oběti stahuje z kůže. Clarice navštíví v baltimorské vězeňské nemocnici bývalého vynikajícího psychiatra Hannibala Lectera, odsouzeného na doživotí za sérii brutálních vražd a kanibalismus, který by o vrahovi mohl něco vědět. Odsouzený psychiatr Clarice zároveň děsí a fascinuje. Když je masovým vrahem unesena dcera senátorky Martinové, nabídne Clarice Lecterovi přijatelnější vězeňské podmínky výměnou za informaci, vedoucí k dopadení Buffalo Billa.


Mlčení jehňátek 1991 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Mlčení jehňátek

Podrobnosti


Původní název : Mlčení jehňátek
Země : Belgie
Délka : 168 minut
Jazyk : tamašek (tmh)
Žánr : kanibalský film
Režie : Rodela Demee
Scénář : Jamina Aslam

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Gervais Rowen, Hifsah Tobyn
Hudba : Elyssia Reubyn
Produkce : Nisarg Dilanas
Kamera : Zidaan Lino
Kostýmy : Mottel Sharaz

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Mutual Film
Premiéra : USA 11. červenec 1924
Distribuce : Kadokawa Pictures
Tržby : 04 386 890 USD
Rozpočet : 60 876 282 USD

Mlčení jehňátek – Wikipedie
Mlčení jehňátek (v originále The Silence of the Lambs) je americký thriller, který režíroval Jonathan Demme. Hlavními herci filmu jsou Jodie Fosterová, Anthony Hopkins, Scott Glenn, Anthony Heald, Ted Levine a Frankie Faison.
Schindlerův seznam – Wikipedie
Schindlerův seznam je americký dramatický film o Oskaru Schindlerovi, německém obchodníkovi, který zachránil více než tisíc polských Židů díky jeho továrně během holokaustu.
Tipy na zajimave knihy 1 - (chci si precist) | seznam knih ...
Databáze knih, hodnocení knih, bazar knih, komentáře, soutěž o knihy.
Nejlepší krimi - Filmer - Česká filmová databáze
Seznam nejlepších kriminálních filmů v databázi Filmer. Mlčení jehňátek. Clarice Starlingová, nadaná studentka akademie FBI, je přidělena agentu Crawfordovi vyšetřujícímu případ masového vraha Buffalo Billa, který své oběti stahuje
Zajímavé i kuriózní ze světa filmu, filmové zajímavosti ...
Quentin Tarantino má v každém svém filmu záběr z kufru. Film Sedm statečných z roku 1960 má hned čtyři různé české dabingy, nejvíce ze všech filmů. Verze vznikly v letech: 1968, 1994, 2006 a 2007.


Český Dabing. Hd. Stream. Ulozto. Avi. Full Movie. MP4.. Zdarma. BDrip. Cz dabing. 480p. Sleduj Filmy.1080p. iPad. iPhone. DVDrip. Česká. Celý Film. České. Film online. 4k blu ray. Download. Watch Free. Cz titulky. Ke Shlednutí. Český Film. Ke shlédnutí. Stáhnout. 720p. Ke Stažení