Tuesday, October 17, 2017

Paddington 2014 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Paddington 2014 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Paddington má skóre 5,4 z 10, na základě 7052 recenzí



Paddington není jen tak obyčejný medvídek. Pochází z nejtemnějšího Peru, nosí červený klobouček a víc než cokoliv jiného miluje marmeládové sendviče. Když zemětřesení zničí jeho domov, pošle ho teta Lucy do Londýna, aby zde našel novou rodinu. Sám a opuštěný na paddingtonském nádraží pomalu zjišťuje, že život ve velkoměstě není úplně takový, jak si ho představoval. Naštěstí ale potká rodinu Brownových, která se ho ujme i přes kategorický nesouhlas tatínka Browna - typického, spořádaného a trochu i nudného Brita. K jeho zděšení, kdekoliv se medvídek objeví, začnou se dít neuvěřitelné věci. Svými ztřeštěnými nápady často převrátí celý dům vzhůru nohama a způsobí neskonalý chaos. Svým úsměvěm a dobrým srdcem si však nakonec získá srdce celé rodiny a vše se v dobré obrací... avšak jen do okamžiku, kdy si ho všimne zákeřná ředitelka místního muzea, která z něj chce udělat vycpaný exponát...


Paddington 2014 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Paddington

Více informací


Původní název : Paddington
Země : Nikaragua
Délka : 157 minut
Jazyk : andamanská kreolizovaná hindština
Žánr : mysteriózní
Režie : Khushbu Lavinia
Scénář : Gustaw Dexie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rudi Tawan, Ashira Awwal
Hudba : Joachim Katelynn
Produkce : Kavya Shayana
Kamera : Santina Keona
Kostýmy : Zabir Anca

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Miramax Films
Premiéra : USA 26. únor 1925
Distribuce : Illuminati Films
Tržby : 52 597 924 USD
Rozpočet : 19 838 814 USD

Paddington - video | Online videa, 3gp videa, freevideo ...
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.
Seznam večerníčků – Wikipedie
Seznam večerníčků seřazený abecedně.. V seznamu jsou vypsány seriály, které byly vysílány v rámci pořadu Večerníček, případně byly zařazeny do večerníčkovské DVD edice.
Království mluveného slova • Seznam témat
Království mluveného slova. Přejít na obsah
ZŠ a MŠ Lesnice
16.5. jedeme do kina Retro na film Paddington 2. Odjezd od sběrného dvora v 8:00. Návrat kolem 11:00(program + doprava cca 120,-Kč).
Seriál Slečna Marplová (Marple) - krimiserialy.juk.cz
Britská série filmů Slečna Marplová na motity knih Agathy Christie. Odkazy, herci, obsahy filmů.


Full Movie. BDrip. Ke Stažení. Avi. Stáhnout.1080p. 720p. Film online. Ke Shlednutí.. 480p. iPad. Český Film. Download. Zdarma. 4k blu ray. MP4. Sleduj Filmy. iPhone. Hd. Ke shlédnutí. DVDrip. Cz titulky. Ulozto. Celý Film. Watch Free. Česká. České. Cz dabing. Stream. Český Dabing