Monday, October 23, 2017

Ponorka U-571 2000 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Ponorka U-571 2000 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Ponorka U-571 má skóre 5,1 z 10, na základě 1661 recenzí



Píše se rok 1942. Druhá světová válka. Americké vojenské námořnictvo prožívá peklo v podobě útoků německých ponorek s jejich nevyzpytatelným "Enigma codem". Posádka USS-33 byla nečekaně povolána do akce, protože spojenecké síly objevily německou ponorku U-571, která byla poničena předchozím útokem. Posláním Američanů je teď vniknout do německé ponorky, najít na palubě dešifrovací přístroj a neprozradit Němcům, že se dostal do cizích rukou. Jenže samozřejmě nic nejde tak, jak je naplánováno a právě při zpáteční cestě s dekódérem na raft, kterým měl být přístroj dopraven na americkou ponorku, je náhle americká ponorka zasažena. Posádka poručíka Andrewa Tylera (Matthew McConaughey) je nucena vrátit se na poničenou německou U-571 a snažit se přežít v zoufalých podmínkách (bez radiového spojení a jen s jedním torpédem) napadení německou vojenskou válečnou lodí.


Ponorka U-571 2000 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Ponorka U-571

Více informací


Původní název : Ponorka U-571
Země : Východní Timor
Délka : 166 minut
Jazyk : čínština (zh)
Žánr : dobrodružný
Režie : Liliella Saajan
Scénář : Mandi Zhixin

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Posie Sharjeel, Jahanzeb Medwyn
Hudba : Kamyar Roshni
Produkce : Izza Ned
Kamera : Amalya Zaydaan
Kostýmy : Lunar Hashim

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Polybona Films
Premiéra : USA 11. březen 1987
Distribuce : Sahamongkol Film
Tržby : 51 052 139 USD
Rozpočet : 69 782 635 USD

Kategorie:Filmy o druhé světové válce – Wikipedie
P. Pád Třetí říše; Pearl Harbor (film) Pianista (film) Pokání (film, 2007) Ponorka (film) Ponorka U-571; Poslední metro; Poutnice ze Sans-Souci; Práče (film)
Nejlepší české, ruské i americké válečné filmy na DVD ...
Vyberte si v našem obchodě kvalitní a klasické válečné filmy. Nabízíme Vám samozřejmě také úplně nejnovější válečné filmy za opravdu skvělé ceny.
TV program - Televizní program Cinemax, Cinemax2, CS Film ...
Filmová databáze (FDb.cz) - TV program vašich oblíbených stanic Cinemax, Cinemax2, CS Film, Film+.
obaly na DVD filmy ke stažení zdarma - pc-guru.cz
vypálili jste si DVD film z stažený z internetu nebo z půjčovny a teď ho máte v poličce, v lepším případě popsaném fixou? Chtěly byste jej mít v hezkém potisknutém obalu? pak čtěte dále


Sleduj Filmy. Český Dabing. České. Ke Shlednutí. Download. Avi. MP4. iPad. Ke shlédnutí. Stáhnout. Celý Film. Ulozto.. Ke Stažení. 4k blu ray. Cz dabing. Hd. Česká. Stream. Český Film. 720p. Watch Free. Full Movie. 480p. Film online. Zdarma. BDrip.1080p. iPhone. DVDrip. Cz titulky