Monday, October 30, 2017

Skrytá čísla 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Skrytá čísla 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Skrytá čísla má skóre 7,7 z 10, na základě 0956 recenzí



Během závodu mezi Spojenými státy a Ruskem o to, kdo dřív vyšle člověka do vesmíru, NASA objevila nevyužitý talent ve skupince afroamerických matematiček, které sloužily jako mozek v jedné z největších operací v historii USA. V příběhu, jenž je založen na neuvěřitelných skutečných událostech, sledujeme tři ženy, které nesly označení "lidské počítače", jak se rychle vyšplhaly do řad NASA mezi velké myslitele, kteří byli pověřeni výpočtem důležitého vypuštění astronauta Johna Glenna na oběžnou dráhu a zajištěním jeho bezpečného návratu. Dorothy Vaughn (Octavia Spencer), Mary Jackson (Janelle Monáe) a Katherine Johnson (Taraji P. Henson) se střetly s názory na jejich pohlaví, rasu a s pochybami o jejich profesionalitě. Ovšem jejich genialita a touha snít ve velkém, až za hranice věcí, dosud nedosažených lidskou rasou, je napevno zapsala do americké historie jako skutečné hrdinky.


Skrytá čísla 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Skrytá čísla

Více informací


Původní název : Skrytá čísla
Země : Mongolsko
Délka : 142 minut
Jazyk : kokota
Žánr : erotický thriller
Režie : Bethel Ates
Scénář : Raaga Theophania

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Bhavna Faheema, Shulamis Piraveena
Hudba : Jainaba Erykah
Produkce : Cheng Akan
Kamera : Arslan Soufiane
Kostýmy : Sajeel Sabeena

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Mukta Arts
Premiéra : USA 12. květnu 1970
Distribuce : ITC Entertainment
Tržby : 36 903 052 USD
Rozpočet : 21 700 665 USD

Seznam severských bohů – Wikipedie
Tento článek je příliš stručný nebo postrádá důležité informace. Pomozte Wikipedii tím, že jej vhodně rozšíříte.Nevkládejte však bez oprávnění cizí texty.
Eratosthenovo síto – Wikipedie
Eratosthenovo síto je jednoduchý algoritmus pro nalezení všech prvočísel menších než zadaná horní mez. Je pojmenován po řeckém matematikovi Eratosthenovi z Kyrény, který žil v letech 276–194 př. n. l.. Algoritmus funguje „prosíváním“ seznamu čísel – na počátku seznam obsahuje všechna čísla v daném rozsahu (2, 3, 4, …, zadané maximum).
Hlavní vyhledávací stránka - cibulka.com
V této webovské verzi jsou k dispozici "jen" tři základní seznamy - registr osob a jejich lustrace, registr firem provázaný s registrem osob a obchodním rejstříjem, a telefonní seznam, který však s ničím provázaný není - chybí v něm data narození vlastníků účastnických stanic.Dále je k dispozici full-textové vyhledávání.
Vyhledávání lidí a kontaktů - Outlook
Zadání adresy do zprávy po nalezení jména nebo e-mailové adresy. V nové zprávě klikněte v záhlaví do pole Komu, Kopie nebo Skrytá.. Do pole Hledat zadejte jméno.. Poklikejte na jméno v seznamu Jméno a klikněte na OK.. Proč nevidím v adresáři seznam jmen (sloupec)?
Ona hledá jeho | se*-INZERCE.COM
Erotický inzertní portál. Nabízíte se*? Hledáte se*? Chcete se seznámit? Vylízat, zašukat si, nechat si vykouřit? Inzerujte u nás zdarma.


Hd. Download. Avi. Český Dabing. Celý Film. Sleduj Filmy. iPhone. Zdarma. Full Movie. 4k blu ray. Ke shlédnutí. Stáhnout. 480p. Film online. iPad. MP4..1080p. Ke Shlednutí. Ke Stažení. Česká. Cz dabing. BDrip. DVDrip. Český Film. České. Stream. 720p. Watch Free. Ulozto. Cz titulky