Monday, October 16, 2017

Válka Bohů 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Válka Bohů 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Válka Bohů má skóre 6,7 z 10, na základě 4068 recenzí



Dlouhé věky od dob, kdy Bohové vyhráli svůj mýtický zápas proti Titánům, se zjevuje nové zlo zmítající světem. Šílený touhou po moci, započal král Hyperion (Mickey Rourke) válku proti lidskosti. Hledá bájný luk Epirus, zbraň nepředstavitelné moci, kterou ukoval bůh Áres. Aby luk našel, shromažďuje krvežíznivou armádu vojáků znetvořených jeho vlastní rukou a začíná válečné běsnění a kruté drancování starého Řecka. Jen ten, kdo vlastní tento luk, je schopen vysvobodit Titány lačnící po pomstě, od úsvitu věků uvězněné hluboko v kameni hory Tartaros. V rukou krále Hyperiona znamená luk zkázu lidstva a pokoření moci bohů - ti totiž dle prastarého zákona nesmějí zasahovat do sporů smrtelníků. Jsou tedy bezmocní, ale jen do chvíle, kdy se objevuje jejich jediná naděje, venkovan Theseus (Henry Cavill).


Válka Bohů 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Válka Bohů

Podrobnosti


Původní název : Válka Bohů
Země : Mongolsko
Délka : 167 minut
Jazyk : laoština (lo)
Žánr : erotický thriller
Režie : Mirac Lianie
Scénář : Harit Jasmeen

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sylvan Obiora, Jaydev Tonja
Hudba : Sayed Farai
Produkce : Magenta Giuliana
Kamera : Amena Umaiyyah
Kostýmy : Lybah Aarohi

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : True West
Premiéra : USA 28. říjen 1924
Distribuce : Bug AS
Tržby : 76 172 373 USD
Rozpočet : 31 700 352 USD

Seznam postav řecké mytologie – Wikipedie
Seznam postav řecké mytologie je pomocný pracovní soubor. Obsahuje jména z databáze podle knihy Vojtěch Zamarovský: Bohové a hrdinové řeckých bájí.. Jména postav jsou převzatá, až na několik výjimek u článků založených v minulosti nebo u jmen, která jsou více vžitá.
KELTSKÁ JMÉNA .: POHANSTVÍ
IRSKÁ JMÉNA. V této kapitolce Vám předávám seznam s tradičními keltskými (zejména irskými) jmény. Všechny z nich mají keltský původ (dosti často pradávný).
Abecední seznam filmů - filmexport.cz
Videoukázky. Vážení zákazníci, vzhledem ke změně podmínek pro přehrávání na YouTubu došlo k chybnému přehrávání našich starších videoukázek a bonusových materiálů.
Knižní série | Fantom Print
Fantom Print se specializuje na science fiction a fantasy. V jeho "stáji" naleznete knižní spracování světů Warcraft, Starcraft, Diablo, ale taky serie Vznešení mrtví (Dhampir), Dragon Realm a jiné...
Olymp – Wikipedie
Poloha. Severní a západní hranici pohoří vymezuje tok řeky Mavroneri, která tak odděluje Olymp od masivu Pieria.Na jihu tvoří hranici pohoří údolí řeky Pleria, dělící nižší část pohoří – Kato Olympos – od skupiny Ossa.


Ke shlédnutí. Hd. Český Dabing. iPhone. Český Film. Cz titulky. Download.. Celý Film. 480p. České. Ulozto. 720p. Watch Free. DVDrip. MP4. Full Movie. Česká. 4k blu ray. Ke Stažení. Stáhnout. Ke Shlednutí. Film online. Cz dabing. Sleduj Filmy. Avi. Stream. iPad. Zdarma.1080p. BDrip