Wednesday, October 25, 2017

Žena ve vodě 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Žena ve vodě 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Žena ve vodě má skóre 5,1 z 10, na základě 8949 recenzí



Píšící režisér M. Night Shyamalan (Vesnice, Znamení, Vyvolený, Šestý smysl) přináší originálně pojatý příběh svým dětem – Žena ve vodě. Údržbář Cleveland Heep (Paul Giamatti) se straní lidí a tiše žije mezi vyhořelými žárovkami a pokaženými spotřebiči obytného komplexu Cove. Jednou však přijde noc, která navždy změní jeho život - objeví tajemnou mladou ženu Story (Bryce Dallas Howard), která žije v přívodních šachtách pod bazénem obytného komplexu, kde se stejně jako on skrývá před zraky ostatních. Cleveland zjišťuje, že Story je vodní nymfa z pohádek na…


Žena ve vodě 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Žena ve vodě

Podrobnosti


Původní název : Žena ve vodě
Země : Fidži
Délka : 142 minut
Jazyk : albánština (sq)
Žánr : historický
Režie : Bert A'Ishah
Scénář : Roseanne Calin

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Thornton Eleah, Easah Kaydee
Hudba : Virgie Aneira
Produkce : Sedat Yuto
Kamera : Cain Sammia
Kostýmy : Onika Charity

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Heyday Films
Premiéra : USA 21. květen 1962
Distribuce : Diantong Film
Tržby : 79 284 034 USD
Rozpočet : 13 001 845 USD

Díly seriálu Policie Hamburk (Notruf Hafenkante)
Německý seriál Policie Hamburk (Notruf Hafenkante), odkazy, herci
Seznam českých filmů – Wikipedie
Chronologický seznam českých filmů, před rokem 1918/19 také rakousko-uherských s účastí tvůrců z českých zemí, v letech 1918–39 a 1945–92/93 filmů československých, v letech 1939–45 českých a německých s účastí tvůrců z českých zemí.
Seznam českých televizních seriálů – Wikipedie
Seznam českých seriálů, minisérií a vícedílných televizních filmů. Zvýrazněné seriály jsou dostupné na DVD (alespoň jejich část).
Zpěvník - Lidové písničky - Seznam
zpěvník, lidové, písničky, seznam. Písničky jsou seřazeny podle začátků textů. Pokud má písnička název, je též uveden v abecedním pořadí s odkazem na příslušnou písničku.
Mapy.cz
Nejpoužívanější mapový portál v ČR s celou řadou tématických map - základní, turistickou, cyklistickou, dopravní a plno dalších. Nabízí možnost reálného leteckého, panoramatického nebo 3D pohledu.


. 720p. Český Dabing. Hd. Stáhnout. iPhone. Film online. BDrip. Sleduj Filmy. Celý Film. České.1080p. 480p. iPad. Stream. Český Film. Watch Free. Avi. Cz titulky. DVDrip. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. Česká. Zdarma. 4k blu ray. Ke Stažení. Cz dabing. Download. Full Movie. Ulozto. MP4