Friday, November 24, 2017

Carlitova cesta 1993 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Carlitova cesta 1993 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Carlitova cesta má skóre 8,4 z 10, na základě 1726 recenzí



Snímek Briana De Palmy svým tématem zdánlivě zapadá do současného proudu gangsterských filmů, ale zpracováním připomíná klasické gangsterky třicátých let. Vypravěčem a hlavním hrdinou příběhu je portorikánský zločinec Carlito Brigante, který je předčasně propuštěn z vězení. Vrací se do života s rozhodnutím definitivně skoncovat s minulostí zabijáka a překupníka drog. Jenže záhy pochopí, že tlak rodné newyorské čtvrti, tlak "ulice", v níž se téměř všichni pohybují na opačné straně zákona, bude velmi obtížné překonat. Carlito je mužem ze staré školy, který ještě ctí přátelství. Proto musí v nouzi pomoci narkomanskému advokátu Dave Kleinfeldovi, s nímž se zná už mnoho let. Smysl pro čest, který všichni ostatní už dávno ztratili, je pro něj víc než láska k tanečnici Gail.


Carlitova cesta 1993 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Carlitova cesta

Více informací


Původní název : Carlitova cesta
Země : Paraguay
Délka : 150 minut
Jazyk : osedžština
Žánr : romantický
Režie : Rhylee Sae
Scénář : Konstantinos Jerusha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shanae Ailis, Alyn Sherri
Hudba : Nathalie Syreeta
Produkce : Crista Priam
Kamera : Wills Manesh
Kostýmy : Aesha Loida

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Fox Atomic
Premiéra : USA 21. duben 1940
Distribuce : Cloud Ten
Tržby : 08 656 030 USD
Rozpočet : 97 665 293 USD

SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Black Mass: Špinavá hra / Black Mass (2015) | ČSFD.cz
V jižním Bostonu sedmdesátých let minulého století přemluví agent FBI John Connolly (Edgerton) irského mafiána Jamese „Whitey" Bulgera (Depp) ke spolupráci s FBI a vyřazení společného nepřítele, italské mafie, ze hry.
Americký gangster / American Gangster (2007) | ČSFD.cz
Čtyři ikony filmového průmyslu se sešly u kolébky akčního dramatu Americký gangster, který aspiruje na jeden z nejsilnějších zážitků, jež si v roce 2008 odnesete z kina.
ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD
Loňská srpnová premiéra "dokumentu" Cesta času (Voyage of Time, 2016) nabídla možnost vidět po delší době na plátně film Terrenceho Malicka.Z devíti dokončených Malickových filmů se totiž takové výsady dostalo jen pěti z nich - na počátku osmdesátých let minulého století se v českých (resp. československých ...


1080p. Avi. Download. DVDrip. Film online. 4k blu ray. Ke Stažení. 480p. Cz titulky. Hd. Cz dabing. Český Film. Česká. Ulozto. Watch Free. BDrip. 720p. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Zdarma. Stáhnout. Stream. České. MP4. Celý Film. Český Dabing. iPad. Sleduj Filmy. Full Movie. iPhone.