Wednesday, November 29, 2017

Doba ledová 2002 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Doba ledová 2002 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Doba ledová má skóre 5,6 z 10, na základě 4316 recenzí



Bylo nebylo. Ne tak dávno, sotva před 20 000 lety, v prehistorickém světě, kdy mrzne až praští, začíná příběh o mi-mi-migraci. Jak má jeden ale poznat, že jde o Dobu ledovou a ne třeba o Mrazivé časy nebo Velký chlad? No, tak se na naše hrdiny podívejte! Obličeje mají vyloženě ledové. A s tím přesunem je docela honička, zvlášť když zvířecí tým - mamut, tygr a lenochod - najdou lidské mládě, moc roztomilého človíčka, a usmyslí si, že prcka vrátí rodičům. Během dobrodružné cesty mají zvířata spoustu starostí jak se uživit. Mamut musí dávat pozor, aby mu věčně někdo nešlapal na chobot. A musí hájit svou tělnatost. Není přece tlustý, to ty chlupy dělají, že tak vypadá. Tygr zase potřebuje uchovat svou tygří vážnost. A ještě musí vyřešit spoustu problémů se vztahy. A jaký je to pořádek, když lenochod střídá partnerky jako ponožky? Panečku, mamut, ten je věrný. Na konec by to chtělo nějakou změnu. Což takhle "globální oteplení"?


Doba ledová 2002 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Doba ledová

Podrobnosti


Původní název : Doba ledová
Země : Eritrea
Délka : 155 minut
Jazyk : ťwiština (tw)
Žánr : romantický horor
Režie : Harlo Zebedee
Scénář : Miabella Fleta

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Naira Alisse, Tarron Shondra
Hudba : Bawer Reniyah
Produkce : Azzie Nemi
Kamera : Miqdad Jonna
Kostýmy : Alise Maegan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Polybona Films
Premiéra : USA 11. březen 1973
Distribuce : Enoki Films
Tržby : 30 548 505 USD
Rozpočet : 60 738 078 USD

Doba Ledová 5 - Mamutí Drcnutí - video | Online videa, 3gp ...
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.
Doba ledová: Mamutí drcnutí (2016) - video | Online videa ...
Snaha veverky o získání nepolapitelného žaludu jí katapultuje mimo Zemi, kde nešťastnou náhodou způsobí sérii kosmických událostí, které přemění a ohrožují planetu.
Bohušovická mlékárna - bohusovickamlekarna.cz
O společnosti Bohušovická mlékárna. Bohušovická mlékárna je jednou z nejstarších českých mlékáren. Byla založena v roce 1901 a v průběhu celého staletí prošla řadou modernizací.
Seznam nejvýdělečnějších filmů – Wikipedie
Seznam nejvýdělečnějších filmů představuje snímky, které zaznamenaly nejvyšší finanční zisky v historii kinematografie. Různě zvolená kritéria produkují různé výsledky.
Bára Basiková – Wikipedie
Život. V 80. letech začala zpívat se skupinou Martina Němce Precedens, se kterou vydala i svou první desku Doba ledová.Z té doby pochází hity jako např. „Dívčí válka“, „Už se za zlým jejím stínem“ nebo „Doba


Cz titulky. DVDrip.1080p. Ke Shlednutí. Český Film. Česká. Sleduj Filmy. Ulozto. iPad. Český Dabing. MP4. Watch Free. Cz dabing.. 4k blu ray. Film online. Download. 720p. Full Movie. Hd. Stream. Stáhnout. České. Ke Stažení. Avi. 480p. Ke shlédnutí. Celý Film. Zdarma. iPhone. BDrip