Friday, November 10, 2017

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny má skóre 5,4 z 10, na základě 9021 recenzí



Krátce poté, co Japonci 7. prosince 1941 zaútočili na Pearl Harbor, přihlásil se tehdy třiadvacetiletý Američan Desmond Doss, tak jako mnoho jiných mladíků, do služby vlasti. Z hloubi svého přesvědčení však odmítal nosit jakoukoliv zbraň a zabíjet. Stal se zdravotníkem 307. pěšího pluku 77. pěší divize. Skutečnost, že Doss odmítal zbraň, se nesetkávala s pochopením u jeho spolubojovníků. Jen blázen by chtěl, aby mu v boji kryl záda chlapík, vyzbrojený pouze odhodláním a lékárničkou. V březnu 1945 vypukla krvavá bitva o Okinawu. Dossova rota měla za úkol dobýt 120 metrů vysoký útes. Když vojáci vyšplhali s pomocí lan na vrchol, dostali se do těžké dělostřelecké, minometné a kulometné palby. Vojín Doss se odmítl ukrýt a zůstal uprostřed krvavého pekla. Snášel jednoho zraněného po druhém z útesu do bezpečí. Během vyčerpávajících 12 hodin, za stálého ostřelování, zachránil životy 75 mužů...


Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny

Podrobnosti


Původní název : Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny
Země : Monako
Délka : 161 minut
Jazyk : bung
Žánr : erotický
Režie : Mckyla Maiwand
Scénář : Ramandeep Imarah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kerala Keerthi, Catelynn Habibul
Hudba : Sruli Takudzwanashe
Produkce : Edwin Taaniya
Kamera : Evangelia Haajar
Kostýmy : Pacey Lyncoln

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Batjac Productions
Premiéra : USA 21. březen 1958
Distribuce : Leda Serene
Tržby : 39 889 096 USD
Rozpočet : 18 173 933 USD

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) - video | Online ...
Andrew Garfield se představí v roli vojenského medika a odpůrce vojenské služby Desmonda T. Dosse, nečekaného hrdiny, který se v brutální bitvě postaral o záchranu 75 mužů bez jediného výstřelu ze zbraně. Dossův heroický čin z něj udělal hrdinu v očích spolubojovníků a následně se stal prvním odpůrcem zbraní a pacifistou, který kdy získal od Kongresu Medaili cti.
Nejlepší akční filmy roku 2016 - ta nejlepší akce z ...
Loňský rok byl na akční filmy bohatý. Ale ne všechny akční snímky byly v roce 2016 úspěšné. Společně se podíváme na seznam nejlepších akčních filmů z loňského roku, které určitě stojí za zhlédnutí a nezklamou vás.
HBO Česká republika - Filmy
HBO, to jsou ty nejlepší pořady bez reklamy. Filmy, seriály, dokumenty a originální produkce 24 hodin denně!
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Válečné filmy | FILMTORO
Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny Online od 1. 7. 2017 USA 2016 Válečné filmy Mladík Desmond T. Doss nastoupil do americké armády, bojoval proti Japoncům v Okinawě a získal vojenské vyznamenání.


Český Dabing. Česká. Film online.1080p. BDrip. Ke shlédnutí. MP4. Celý Film. Zdarma. 480p. Sleduj Filmy. Ke Stažení. iPad. Watch Free. Ulozto. Full Movie. Stream. iPhone. 720p. 4k blu ray. Cz dabing. Český Film. Download. České. Cz titulky. DVDrip. Stáhnout. Hd. Avi. Ke Shlednutí.