Thursday, November 30, 2017

Hledá se Dory 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Hledá se Dory 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Hledá se Dory má skóre 7,8 z 10, na základě 3295 recenzí



V animovaném filmu od studií Disney / Pixar Hledá se Dory se na stříbrná plátna vrací oblíbená modrá rybka Dory, která si spokojeně žije na korálovém útesu s Nemem a Marlinem. Pak si ale Dory z ničeho nic vzpomene, že kdysi a kdesi ztratila své rodiče. Společně s Marlinem a Nemem se vydá na strhující dobrodružství napříč oceánem, až do prestižního Mořského akvária v Kalifornii, kde se léčí nemocní mořští živočichové. Při hledání maminky a tatínka potkává Dory tři svérázné obyvatele Mořského akvária: První je Hank, nerudný chobotničák, který úspěšně uniká zřízencům; druhý je Bailey, samec běluhy, který sám sebe přesvědčil, že mu nefunguje echolokace, a třetí je krátkozraká velryba jménem Naděje. Při prohledávání moderního akvária dojde Dory se svými kamarády k poznání, že své blízké máme nejraději kvůli jejich nedostatkům, a že to nejdůležitější na světě je přátelství a rodina.


Hledá se Dory 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Hledá se Dory

Podrobnosti


Původní název : Hledá se Dory
Země : Írán
Délka : 151 minut
Jazyk : pensylvánská němčina (pdc)
Žánr : horor
Režie : Efsa Naysharn
Scénář : Sianie Jani

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kirils Keerthi, Sanem Derrie
Hudba : Elyssia Leyli
Produkce : Feride Shameela
Kamera : Dmitry Zerya
Kostýmy : Kensley Jelena

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Newmarket Films
Premiéra : USA 24. srpen 1905
Distribuce : Suneeva
Tržby : 78 627 502 USD
Rozpočet : 45 319 410 USD

Vyhledávání - Zkouknito - online videa, online TV ...
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.
Seznam nejvýdělečnějších filmů – Wikipedie
Celosvětově nejvýdělečnější filmy. Tento seznam řadí filmy dle celosvětových tržeb v amerických dolarech.Rok 2012 má nejvíce filmů v tomto seznamu – 11, na dále se o druhé místo dělí roky 2014, 2013 a rok 2015 s deseti filmy.
Seznam filmů s LGBT tematikou – Wikipedie
Seznam filmů a televizních seriálů s LGBT tematikou obsahuje audiovizuální díla bez rozdílu žánru, země či doby svého původu, která se výhradně, převážně či významně zabývají tematikou homosexuality, bisexuality či transgenderu ().
Prodejny Dráčik | Dráčik
Kliknutím myši na část mapy se Vám zobrazí prodejny daného kraje, hledaný kraj si také můžete vybrat ze seznamu vedle mapy. Zboží můžete objednat také v internetovém e-shopu.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O


Full Movie. Film online. Avi. Hd. Ke shlédnutí. Cz dabing. 480p.1080p. Ke Stažení.. MP4. iPad. Česká. Cz titulky. Download. Stream. Sleduj Filmy. 4k blu ray. Český Dabing. Ke Shlednutí. Zdarma. České. BDrip. Celý Film. Stáhnout. Watch Free. DVDrip. Ulozto. 720p. Český Film. iPhone