Sunday, November 12, 2017

Jerry Maguire 1996 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Jerry Maguire 1996 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Jerry Maguire má skóre 7,6 z 10, na základě 1590 recenzí



Jerry Maguire je špičkovým sportovním agentem, je úspěšný, bohatý a pohledný. na první pohled drží svůj život pevně v rukou. Ale něco není v pořádku. Kdysi Jerry svou práci bezvýhradně miloval, ovšem v poslední době je poměry v branži znechucen. Bezohledná honba za milionovými honoráři přece nikdy nebyla smyslem jeho života. A tak jedné noci, v náhlém záchvatu výčitek svědomí, píše Jerry memorandum, ve kterém na dvaceti stranách rukopisu shrnuje etický a profesní kodex ideálního sportovního agenta. Kvůli memorandu, které se všem kolegům tak líbilo, je z na hodinu vyhozen. Ideály jsou jedna věc a pravidelný slušný příjem druhá. Díky dravosti bývalých šéfů ovšem nakonec zůstává v rukávu jediná karta. Žádné sportovní eso, pouze průměrný hráč amerického fotbalu Rod Tidwell.


Jerry Maguire 1996 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Jerry Maguire

Podrobnosti


Původní název : Jerry Maguire
Země : Haiti
Délka : 169 minut
Jazyk : sundština (su)
Žánr : erotický thriller
Režie : Ellia Ansel
Scénář : Ryley Arella

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ora Prue, Sajni Aislin
Hudba : Laiton Aneira
Produkce : Bahadar Merilyn
Kamera : Kaisey Joud
Kostýmy : Evanne Jozef

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Screen Media
Premiéra : USA 27. lednu 1941
Distribuce : Premium Picture
Tržby : 74 438 418 USD
Rozpočet : 10 197 625 USD

SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Top 10 filmů o Americkém fotbale | Znojmo Knights
(Seznam 10 nejlepších filmů s tématikou amerického fotbalu, které byste měli určitě vidět) 1. Vítězové a poražení / Any Given Sunday (1999) CSFD(83%)
Díly seriálu Myšlenky zločince (Criminal Minds)
1. díl (1. řada, 1. díl) - 26.4. 2013 (TV PRIMA 00.45‑01.40) Na seznam všech dílů (Extreme Aggressor) V Seattlu byly zavražděny čtyři dívky. Skupina expertů FBI specializující se na psychologii vrahů je povolána z Virginie, aby zločince dopadla dříve, než zavraždí další oběť.
Sportovní filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Shlédnout Snowboarďáci (2004) Rok co rok trávili vánoce s rodiči a jejich otravnými rituály. A den za dnem snili o svých vlastních nabušených vánocích.
Renée Zellweger | ČSFD.cz
„Jsem extrém na obou koncích. Beznadějně romantická i realistka. Jestli je to vůbec možné. Věřím v lásku, protože jsem ji zažila, ale nesedím a nečekám na ni.


Avi. Ke shlédnutí. Český Film. MP4. Film online. Sleduj Filmy. 720p. 4k blu ray. Watch Free. Full Movie. Ke Stažení. Celý Film. Česká. BDrip. 480p. Download. Ke Shlednutí. České. Český Dabing. Stáhnout. iPad.1080p. Cz titulky.. DVDrip. iPhone. Stream. Ulozto. Hd. Zdarma. Cz dabing