Thursday, November 2, 2017

Méďa 2 2015 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Méďa 2 2015 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Méďa 2 má skóre 5,7 z 10, na základě 1809 recenzí



Mark Wahlberg se vrací v roli mládeneckého čtyřicátníka Johna Benneta a Seth MacFarlane opět propůjčuje hlas Johnovu nejlepšímu příteli, oživlému, mluvícímu, sprostému, prostořekému, nevychovanému, plyšovému medvídkovi Tedovi.
Ted se oženil se svou přítelkyní Tami-Lynn (Jessica Barth) a spolu se rozhodnou starat se o dítě. Jelikož se o něj samozřejmě nemůžou pokusit, rozhodnou se pro alternativní řešení - adoptovat ho. Má to ale jeden háček - Ted musí dokázat, že je právem uznaný živoucí člověk. Proto se s pomocí Johna a krásné právničky Samanthy Leslie Jackson (Amanda Seyfried) rozhodne hájit se u soudu, čímž rozpoutá jeden z nejdivočejších soudních procesů v dějinách. John by se měl modlit, aby Ted neskončil díky svojí dětinské a nezodpovědné povaze spíš ve vězení než jako rodič, ale je už John sám o sobě dost zodpovědný, aby dohlédl na svého nejlepšího kamaráda v jeho vlastním zájmu? (filmer.cz)


Méďa 2 2015 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Méďa 2

Podrobnosti


Původní název : Méďa 2
Země : Panama
Délka : 143 minut
Jazyk : luvendština (ve)
Žánr : romantický
Režie : Aanay Ikechukwuka
Scénář : Rashane Lillymae

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Zeinab Monet, Roen Yunus
Hudba : Saarim Jamesdean
Produkce : Devang Iyana
Kamera : Law Alieu
Kostýmy : Shifan Harlow

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Yokota Shōkai
Premiéra : USA 25. listopad 1978
Distribuce : Miramax Films
Tržby : 44 100 423 USD
Rozpočet : 31 361 325 USD

Úvod - Pivo ZLoun, s. r. o.
Pivo ZLoun s.r.o. je společnost založená Romanem Tvrdým a Radkem Tarabou za účelem vybudování a provozování minipivovaru. Krom výstavby pivovaru jsme rozšířili stávající Sportbar Ája.
Letní tábor 2018 | Tábor Méďa
*PŘIHLÁŠKA KE STAŽENÍ(stačí zaslat emailem) OBSAZENOST: 100% *Seznam přihlášených dětí s výpisem přijatých plateb *Posudek o zdravotní způsobilosti +
Svět pejsků - psí inzerce, inzerce psů, inzeráty psi ...
Pelech pro velkého psa SC-002.2. Rozměry: 140*100*H40. Vyznačuje se... E-mail: plaawiks@seznam.cz
Seznam večerníčků – Wikipedie
Seznam večerníčků seřazený abecedně.. V seznamu jsou vypsány seriály, které byly vysílány v rámci pořadu Večerníček, případně byly zařazeny do večerníčkovské DVD edice.
Agama2000 Zpěvník - Texty písní s akordy na kytaru
Zpěvnik pro kytaru s akordy. Transponovaní. Songbook, lyrics with chords for guitar.


Stream. Download. Ke Stažení. Film online. MP4. Česká. Ulozto. Sleduj Filmy. Full Movie. Hd. České. 480p. 720p. Avi. Watch Free. 4k blu ray. Český Film. Stáhnout. iPad. Český Dabing. Cz titulky. BDrip. Ke Shlednutí. Zdarma. DVDrip. iPhone. Ke shlédnutí.1080p. Celý Film.. Cz dabing