Thursday, November 16, 2017

Sám doma 1990 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Sám doma 1990 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Sám doma má skóre 6,3 z 10, na základě 2963 recenzí



"Mám pocit, že jsme doma nechali něco důležitého," sdělí paní McCallisterová manželovi na palubě letadla směřujícího přes Atlantik do Paříže. To ještě netuší, že to co doma zapomněli je nejmladší člen jejich početné rodiny, Kevin. Tak začíná nejúspěšnější film roku 1990, vánoční komedie o zapomenutém synkovi a dvou nešikovných lupičích. Kevin vůbec nepropadne panice, právě naopak. Konečně může dělat všechno to, co jinak nemůže. Jezdit po koberci na kolečkových bruslích, přejídat se zmrzlinou, dívat se na nepřístupné filmy. Jeho štěstí však netrvá dlouho. Objeví se totiž dva zlodějíčkové, kteří si na dům McCallisterových dělají zálusk. Ani tentokrát však Kevin neztratí rozvahu a pořádně s lupiči zacvičí. Promění totiž dům v hotovou smrtonosnou past. Přes veškerou volnost a zábavu s lupiči se mu však pomalu začíná stýskat.


Sám doma 1990 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Sám doma

Více informací


Původní název : Sám doma
Země : Island
Délka : 165 minut
Jazyk : kannadština (kn)
Žánr : parodie
Režie : Jye Abhiram
Scénář : Ionatan Annaleise

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Joslyn Cadi, Salaar Addilyn
Hudba : Paz Keirra
Produkce : Jahangir Dmitrij
Kamera : Coco Iyad
Kostýmy : Jannath Sioned

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : TriStar Pictures
Premiéra : USA 11. květen 1966
Distribuce : Film Tank
Tržby : 81 495 503 USD
Rozpočet : 33 574 124 USD

Prohlížeč Seznam.cz
Prohlížeč Seznam.cz ke stažení pro váš počítač i mobilní zařízení. Snadno se ovládá. Upozorní vás na nové emaily nebo když najde něco navíc, co se hodí.
Zpěvník - Lidové písničky - Seznam
zpěvník, lidové, písničky, seznam. Písničky jsou seřazeny podle začátků textů. Pokud má písnička název, je též uveden v abecedním pořadí s odkazem na příslušnou písničku.
Písničky o lásce - Seznam - Zpěvník - Moravské, české a ...
písničky o lásce, seznam, hodnocení, verze, varianty, komentáře, odkazy
Seznam dílů seriálu Kancelář Blaník – Wikipedie
Toto je seznam dílů seriálu Kancelář Blaník.Český politicko-satirický seriál Kancelář Blaník je uveřejňován od 13. dubna 2014 na serveru Stream.cz. Marek Daniel v něm hraje Tondu Blaníka, který vede stejnojmennou lobbistickou kancelář.
Výroba sýra v malé městské kuchyni | Cuketka
Po zdomácnění naší vlastní výroby chleba, másla, jogurtů …nastal čas vyzkoušet i domácí výrobu sýra. Úspěch se dostavil už při prvním pokusu, takže se u nás domácí sýr zabydlel jako celkem nenáročný výrobek. Zkusím popsat postup, který používám. Není to ...


Stream.. Hd. Stáhnout. 480p. iPad. České. Celý Film. Český Dabing. Cz dabing. 720p. Watch Free. Ke Stažení. MP4.1080p. Ulozto. Zdarma. DVDrip. Ke Shlednutí. Česká. Ke shlédnutí. Full Movie. Cz titulky. 4k blu ray. Film online. Download. Avi. iPhone. BDrip. Český Film. Sleduj Filmy