Tuesday, November 7, 2017

Špinavé ulice 1973 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Špinavé ulice 1973 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Špinavé ulice má skóre 7,2 z 10, na základě 2119 recenzí



Špinavé ulice znamenaly nástup nového filmového génia Martina Scorseseho a zároveň byly jeho první spoluprací s Robertem De Nirem. Částečně autobiografický příběh synů a dcer první generace italských imigrantů v New Yorku. Harvey Keitel jako Charlie, postupující vzhůru v hierarchii místní mafie. Amy Robinson v roli jeho přítelkyně Teresy, kterou rodina neschvaluje z důvodů její epilepsie a především Robert De Niro v roli Johnnyho Boye, bezvýznamného gamblera zadluženého u místních lichvářů. De Niro za svou roli získal ocenění jako nejlepší herec ve vedlejší roli od newyorských i národních kritiků. De Niro za svou roli získal ocenění jako nejlepší herec ve vedlejší roli od newyorských i národních kritiků.


Špinavé ulice 1973 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Špinavé ulice

Podrobnosti


Původní název : Špinavé ulice
Země : Laos
Délka : 153 minut
Jazyk : hiri motu (ho)
Žánr : hororová komedie
Režie : Yelda Drood
Scénář : Kai Jasveen

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Alvie Aiswarya, Shalen Nash
Hudba : Jaiton Rahman
Produkce : Zaki Sanjeet
Kamera : Asan Sura
Kostýmy : Reha Oyku

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Samuel Goldwyn
Premiéra : USA 25. srpen 1903
Distribuce : Coridel Entertainment
Tržby : 17 078 574 USD
Rozpočet : 10 537 927 USD

Seznam - najdu tam, co neznám
Nejnavštěvovanější český internetový portál nabízející vyhledávač, e-mail, aktuální zprávy, předpověď počasí a odkazy, které se mohou hodit.
Špinavé ulice / Mean Streets (1973) | ČSFD.cz
sud. Špinavé ulice New Yorku - prostředí plné zlodějíčků, rváčů, flákačů, prostitutek a budižkničemů - prostředí, kde Martin Scorsese vyrůstal a kam zasadil svůj první velký film.
Špinavé ulice - film online | FILMTORO
Špinavé ulice - Trailer. Špinavé ulice obsazení (herci a postavy) Martin Scorsese Režie Harvey Keitel Hraje Robert De Niro Hraje David Proval Hraje
doma překlad z češtiny do francouzštiny - Seznam Slovník
Seznam.cz; Obrácený směr ... strana ulice s lichými čísly domů ... prát špinavé prádlo doma ...
špinavý překlad z češtiny do němčiny - Seznam Slovník
'špinavý' přeloženo ve vícejazyčném online slovníku. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.


Ke Shlednutí. DVDrip. Cz dabing.1080p. Zdarma.. Celý Film. Ulozto. Stream. Full Movie. Avi. Film online. České. Hd. 480p. iPhone. Cz titulky. Sleduj Filmy. 720p. BDrip. Český Dabing. Download. 4k blu ray. Ke Stažení. Watch Free. Český Film. Ke shlédnutí. Česká. MP4. Stáhnout. iPad