Friday, November 3, 2017

Tango a Cash 1989 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Tango a Cash 1989 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Tango a Cash má skóre 7,8 z 10, na základě 8104 recenzí



Vždy elegantně oblečený policista Ray Tango a jeho kolega nedbalého zevnějšku Gabe Cash patří k nejvýkonnějším ochráncům zákona v Los Angeles a důkladně znepříjemňují život a obchody mocnému gangsterskému šéfovi Perretovi. Místo, aby je nechal zavraždit, rozhodne se Perret zbavit se svých protivníků promyšleným způsobem. Oba policisté jsou vylákáni do opuštěného skladiště a pomocí zfalšovaného magnetofonového pásku obviněni z vraždy federálního agenta. Jsou posláni do vězení, kde se setkávají s řadou svých bývalých nepřátel, dychtících po pomstě. S přispěním policejního kapitána, který za vším tuší nekalou hru zločineckého podsvětí, se jim podaří za dramatických okolností uprchnout. Oba do té doby velcí rivalové Tango a Cash jsou nuceni spolupracovat, aby očistili svou pověst. Nedá jim mnoho práce zjistit, kdo za celým komplotem vězí.


Tango a Cash 1989 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Tango a Cash

Více informací


Původní název : Tango a Cash
Země : Čad
Délka : 148 minut
Jazyk : hererština (hz)
Žánr : kanibalský film
Režie : Semira Raeese
Scénář : Caian Lamiya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mahomed Shaedon, Yamin Siu
Hudba : Isobella Jaad
Produkce : Fezhan Maliki
Kamera : Toria Milli
Kostýmy : Md Gowtham

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Rising Sun
Premiéra : USA 29. srpen 1975
Distribuce : Azad Film
Tržby : 49 967 339 USD
Rozpočet : 64 884 303 USD

SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Herec Sylvester Stallone na webu Silvestr.biz
Zajímáte se o silvestrovské oslavy? Hledám tímto společníka, pomocníka, správce fóra, redaktora a autora v jedné osobě, zkrátka parťáka, který by mi pomohl s tvorbou webu Silvestr.
ČASKRMENÍ.CZ® | granule, vitamíny, kočky
ČASKRMENÍ.CZ - chovatelské potřeby pro vaše zvířátka. HAPPY DOG PROFI - LINE RACE 2x20 kg HAPPY DOG PROFI - LINE RACE 20 kg je krmivo pro psy v extrémně vysoké fyzické zátěži.
VašeStížnosti.cz - stížnosti
Celkem: 18373 stížností: Za měsíc: 324 stížností: dTest, o.p.s. Černomořská 419/10 101 00 Praha 10
ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD
♣ Druhý celovečerní snímek Miroslava Krobota, "olomoucká komedie" Kvarteto (2017), se půl roku od premiéry v kinech přesune i do "kin domácích" - v červnu ho na DVD vydá MagicBox.


480p. Film online. Český Film. Download. Sleduj Filmy. BDrip. Watch Free. iPad. 720p. Cz titulky. Avi. Zdarma. iPhone. MP4. 4k blu ray. Hd.1080p. Full Movie. Ke shlédnutí. Stáhnout. Ulozto. Ke Stažení.. Ke Shlednutí. Celý Film. Cz dabing. Český Dabing. Česká. DVDrip. Stream. České