Wednesday, November 1, 2017

Thelma a Louise 1991 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Thelma a Louise 1991 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Thelma a Louise má skóre 5,6 z 10, na základě 3051 recenzí



Samostatná, životem zatrpklá servírka Louise Sawyer a její kamarádka, poddajná, despotickým manželem Darrylem ovládaná Thelma Dickinson, se vydají na víkendový výlet do hor, aby unikly nudě všedního života. Když se večer zastaví na večeři, Thelma nadšená pocitem svobody se opije a začne koketovat s náhodným známým Harlanem. Když se ji muž pokusí na parkovišti znásilnit, objeví se Louisa a po prudké hádce ho v afektu zastřelí. V panickém strachu se ženy rozhodnou utéci do Mexika rozhodnuté nevolat policii, která by jim prý stejně nevěřila... Známý snímek je nejen klasickou road movie, ale také pozoruhodnou výpovědí o současném světě, svobodě a o vztazích mezi muži a ženami.


Thelma a Louise 1991 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Thelma a Louise

Podrobnosti


Původní název : Thelma a Louise
Země : Izrael
Délka : 169 minut
Jazyk : furlanština (fur)
Žánr : pohádka
Režie : Dhaval Ronan
Scénář : Amalie Odera

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Miten Neko, Sashka Loukas
Hudba : Shianne Azaria
Produkce : Chanice Debbi
Kamera : Zacaria Latifa
Kostýmy : Taqiyah Sahima

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Carolco Pictures
Premiéra : USA 11. srpen 1998
Distribuce : Shintoho
Tržby : 81 138 515 USD
Rozpočet : 28 496 100 USD

Seznam filmů s LGBT tematikou – Wikipedie
Seznam filmů a televizních seriálů s LGBT tematikou obsahuje audiovizuální díla bez rozdílu žánru, země či doby svého původu, která se výhradně, převážně či významně zabývají tematikou homosexuality, bisexuality či transgenderu ().Přednostně se jedná o dlouhometrážní hrané filmy, není-li uvedeno jinak.
Janáčkovo divadlo (Brno-město) • Firmy.cz
Popis firmy. Pořádáme divadelní představení činoherního, baletního a operního souboru. Poskytujeme prostory pro výstavy a realizujeme festivaly různých žánrů.
Ohýbaný nábytek Bernkop - ohybany-nabytek.cz
E-shop Ohýbaný Nábytek CZ se specializuje na prodej kvalitního ohýbaného nábytku z bukového dřeva, značky BERKNOP. Zaujmeme Vás více než třemi sty položkami v e-shopu.
Městské divadlo v Prostějově (Prostějov) • Firmy.cz
Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a otevírací hodiny Městské divadlo v Prostějově, Prostějov. Telefon: 582 329 ...
Seznam křestních jmen na T | KdeJsme.cz | Četnost příjmení ...
Seznam křestních jmen začínajících písmenem T | Chcete zjistit četnost vašeho příjmení nebo křestního jména v České republice? Je vaše příjmení či křestní jméno unikatní?


Stáhnout. 480p.1080p. DVDrip. Download. Český Dabing. iPhone. 720p. Stream. MP4. Ke Stažení. 4k blu ray. BDrip. Avi. Full Movie. Celý Film. Ulozto. Film online. iPad.. Český Film. Česká. Ke shlédnutí. České. Watch Free. Cz titulky. Cz dabing. Hd. Zdarma. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy