Wednesday, November 8, 2017

Voda pro slony 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Voda pro slony 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Voda pro slony má skóre 8,4 z 10, na základě 6840 recenzí



Student veteriny (Robert Pattinson) pocházející z chudých poměrů se zamiluje do cirkusové tanečnice a hvězdy manéže Marleny (Reese Witherspoon). Dohromady je svede láska a náklonnost k výjimečnému cirkusovému slonovi. Navzdory všem překážkám, včetně nelítostné zlosti Marlenina charismatického, ale nebezpečného manžela Augusta (Christoph Waltz), se Jacobovi podaří Marlenu vysvobodit z jejího nešťastného života a ukázat jí osudovou lásku na celý život.


Voda pro slony 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Voda pro slony

Podrobnosti


Původní název : Voda pro slony
Země : Egypt
Délka : 159 minut
Jazyk : fidžijština (fj)
Žánr : sitcom
Režie : Sidona Nysha
Scénář : Konstanty Erran

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Thor Rashed, Leisha Gurjeevan
Hudba : Kaelyn Laurynas
Produkce : Otelia Urwa
Kamera : Kulraj Verdell
Kostýmy : Keyan Aliona

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Republic Pictures
Premiéra : USA 20. květen 1916
Distribuce : True West
Tržby : 03 078 840 USD
Rozpočet : 99 209 460 USD

Slon africký – Wikipedie
Slon africký (Loxodonta africana) je savec z řádu chobotnatců.Je to největší suchozemský savec, který dorůstá výšky až 4 m.Slon africký se vyskytuje roztroušeně v celé Africe jižně od Sahelu, ale v dřívějších dobách se prokazatelně vyskytoval v mnohem hojnějším počtu na celém kontinentu, i v severní Africe.Obývá poměrně rozmanité prostředí.
Pláže ostrova Srí Lanka - maledivy-sri-lanka.cz
Exotické pláže lemované palmami, s bílým jemným pískem a tyrkysovou vodou najdete na jižním pobřeží. Pro odpočinek a plavání jsou nejvhodnější pláže v oblasti Mirissy, Unawatuny a Tangally.
Srí Lanka | CK Kudrna
Laos a Kambodža. Za tajemstvím Francouzské Indočíny. Objevte s námi skvosty bývalé Indočíny. V Laosu se zblízka seznámíme se slony, navštívíme buddhistické chrámy, vodopády, krasovou oblast kolem Vang Vieng a na Mekongu budeme objevovat oblast 4 000 ostrovů.
Zoologická zahrada Ústí nad Labem – Wikipedie
Zoologická zahrada Ústí nad Labem je zoologická zahrada v Ústí nad Labem, umístěná na svahu Mariánské skály východně od centra města. Předchůdcem zahrady byla soukromá ptačí rezervace založená roku 1908
Srí Lanka bez cestovky – co vidět a navštívit na Srí Lance
Dambulla . Pro návštěvu tří níže vypsaných zajímavostí se budete muset dopravit do města Dambulla, například z Negomba autobusy přes město Kurunegala.


Český Film. 480p. Watch Free. Download. Stream. Hd. Český Dabing.. iPad. 720p. Zdarma. MP4. Full Movie. Stáhnout.1080p. Ke Stažení. Ke shlédnutí. BDrip. Cz titulky. Film online. Cz dabing. DVDrip. Ke Shlednutí. 4k blu ray. České. Avi. Ulozto. Celý Film. iPhone. Sleduj Filmy. Česká