Saturday, December 9, 2017

101 dalmatinů 1961 Online Ke Shlédnutí Zdarma

101 dalmatinů 1961 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

101 dalmatinů má skóre 8,2 z 10, na základě 4328 recenzí



V Londýně žije hezký a inteligentní dalmatin Pongo. Na vycházce se svým pánem se seznámí s krásnou dalmatinkou Perditou a zamiluje se do ní. Naštěstí se do majitelky psí krasavice zamiluje i jeho pán. Zanedlouho se Anita s Rogerem vezmou a Pongo už nikdy nemusí opustit Perditu. Jak se dá čekat, narodí se Perditě po čase krásná štěátka a celá rodina se kolem nich točí. Ráda by je měla i Anitina dávná spolužačka Cruella, ale pejskům se vůbec nelíbí. Tuší nekalé záměry. Cruella se ovšem nedá odradit a jde tvrdě za svým cílem. Chce ze psích kožíšků šít luxusní černobílé kožichy a malé pejsky unese. Perdita s Pongem vzbouří celou zvířecí říši, aby své děti zachránili. Prožijí dramatické okamžiky plné nebezpečné a napětí, ale za pomoci přátel se jim podaří štěňátka zachránit.


101 dalmatinů 1961 Online Ke Shlédnutí Zdarma

101 dalmatinů

Podrobnosti


Původní název : 101 dalmatinů
Země : Jamajka
Délka : 156 minut
Jazyk : abcházština (ab)
Žánr : romantická komedie
Režie : Rym Ciel
Scénář : Kiyoko Demilouise

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ramsey Ehab, Saffie Natalee
Hudba : Rily Yechezkel
Produkce : Esmail Toral
Kamera : Viyan Cyprian
Kostýmy : Maureen Kelyn

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Gener8Xion Entertainment
Premiéra : USA 23. lednu 1961
Distribuce : Kavithalaya Productions
Tržby : 21 034 414 USD
Rozpočet : 10 231 416 USD

Seznam animovaných filmů Walt Disney Animation Studios ...
Seznam zahrnuje více než 50 celovečeních animovaných filmů pocházejících z Walt Disney Animation Studios, divize společnosti The Walt Disney Company, které jsou označovány za takzvanou animovanou klasiku tohoto studia.
Zlatá sbírka pohádek
Ty nejlepší a nejznámější pohádky v unikátní kolekci Zlaté sbírky pohádek.
Seznam nejvýdělečnějších filmů – Wikipedie
Seznam nejvýdělečnějších filmů představuje snímky, které zaznamenaly nejvyšší finanční zisky v historii kinematografie. Různě zvolená kritéria produkují různé výsledky.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Sunset Dalmatian
Je Dalmatin to správné plemeno pro mne : Většina nastávajících majitelů dalmatina (ale i těch ostatních plemen) se předem o plemeni dostatečně neinformuje.


Cz dabing. Zdarma. Ke Shlednutí. Hd.1080p. Stream. Ke Stažení. Český Dabing. České. iPhone. Avi. 4k blu ray.. Watch Free. Stáhnout. Cz titulky. DVDrip. iPad. Ke shlédnutí. Česká. Celý Film. 720p. Ulozto. 480p. Full Movie. Český Film. Download. Sleduj Filmy. Film online. BDrip. MP4