Monday, December 25, 2017

48 hodin 1982 Online Ke Shlédnutí Zdarma

48 hodin 1982 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

48 hodin má skóre 7,4 z 10, na základě 6083 recenzí



Slavný thriller s prvky komedie o drsném poldovi a ukecaném vězni, kteří společně pátrají po uprchlém vrahovi. Z vězení utekl nebezpečný trestanec. Odzbrojil detektiva Jacka Catese a jeho pistolí zastřelil dalšího policistu. Jack Cates je však tvrdý polda, který je odhodlán pomstít smrt kolegy za každou cenu. Aby se dostal vrahovi na stopu, rozhodne se "vypůjčit" si z vězení na osmačtyřicet hodin vězně Reggio Hammonda, který by mu mohl pomoci. Vrah se totiž chystá vybrat skrýš s lupem, o který ho Hammond připravil. Přestože jsou zájmy obou mužů zcela odlišné, cíl mají oba stejný, dopadnout uprchlíka. Není to však snadné. Už jen proto, že každý z dvojice pronásledovatelů je zcela odlišný. Jack je málomluvný drsný polda, Reggie lehkomyslný mluvka a hazardní hráč. A tak není divu, že musí přes vzájemné osobní antipatie během pronásledování plného honiček, přestřelek a dalších dramatických situací, nejprve naučit respektovat jeden druhého.


48 hodin 1982 Online Ke Shlédnutí Zdarma

48 hodin

Podrobnosti


Původní název : 48 hodin
Země : Jižní Súdán
Délka : 149 minut
Jazyk : kečujština (qu)
Žánr : komediální drama
Režie : Sulieman Annaleece
Scénář : Tallulah Hawra

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Enioluwa Batsheva, Romai Nino
Hudba : Tulah Fyodor
Produkce : Lauran Tiah
Kamera : Zanele Bodie
Kostýmy : Kamilah Doug

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Ardmore Studios
Premiéra : USA 16. srpen 1935
Distribuce : Christie Film
Tržby : 28 084 029 USD
Rozpočet : 89 618 411 USD

Únos: 48 hodin v ohrožení na Prima| TV ... - tv.seznam.cz
Thriller Kan. (2010). Mark a Jamie se chtějí se vzít. Jejich rodiny jsou ale proti. Dvojice se proto rozhodne utéct. Jamie matce ukradne peníze, aby měli něco do začátku.
48 hodin v Paříži na Nova CINEMA| TV program - tv.seznam.cz
Krimifilm USA/Fr. (1988). Manželka prominentního kardiochirurga Dr. Richarda Walkera záhadně zmizela v Paříži z hotelového pokoje. Posedlý touhou po jejím nalezení, nachází lékař jediného spojence - osamělou a záhadnou Michelle...
48 hodin na Prima| TV program – programy více než 100 ...
Krimikomedie USA (1982). Inspektor Cates potřebuje pomoct s nalezením vraha policistů, a tak získá podvodem propustku z vězení na 48 hodin pro odsouzeného zloděje Reggieho.
Případy 1. oddělení: 48 hodin — Česká televize
Žádný důkaz, neznámá identita. Na usvědčení vraha mají policisté jen 48 hodin. Kriminální seriál. Hrají: B. Polívka, O. Vetchý, F. Blažek, P. Stach, M. Vladyka, M. Hanuš, V. Brabec a další.
Vyhledávání: 48 hodin - Filmová databáze online FDb.cz
Únos: 48 hodin v ohrožen ... Seznam DVD. Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program. Filmstage - filmový časopis.


MP4. Film online. Ulozto. Česká. Ke Stažení. Český Dabing. 480p. České.. BDrip. Cz dabing. Hd. Stream. Watch Free. DVDrip. Stáhnout. 4k blu ray. Cz titulky.1080p. Zdarma. Download. Celý Film. 720p. Sleduj Filmy. iPhone. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Český Film. Full Movie. iPad. Avi