Friday, December 8, 2017

Četa 1986 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Četa 1986 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Četa má skóre 6,9 z 10, na základě 8196 recenzí



Píše se rok 1967 a do vietnamského pekla přilétá zelenáč Chris Taylor. Už první pohled na vozík naloženými igelitovými pytli s mrtvolami mu napovídá, jaký pobyt ho zde čeká. Když dorazí k četě, ke které byl přidělen, velmi brzy zjišťuje, že četa nebojuje jen s příslušníky Vietcongu, ale boj zuří i uvnitř. Právě zde vidí názornou ukázku střetávání pomyslného „dobra se zlem“, které ztělesňují brutální a nekompromisní seržant Barnes a na druhé straně člověk, který si v sobě snaží uchovat ještě trochu lidskosti, seržant Elias. Taylor brzy stojí před úkolem „vybrat si tu správnou stranu“. Po několika průzkumných pochodech se mu jako lepší jeví seržant Elias. Spory v četě postupně začínají nabírat na intenzitě a nevraživé pohledy a řeči se postupně začínají přesouvat ve fyzické souboje. Každému je jasné, že četě může velet pouze jeden z nich. Mezitím však muži musí držet pozornost před nepřítelem oficiálním, kterými jsou všudypřítomní příslušníci Vietcongu.


Četa 1986 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Četa

Podrobnosti


Původní název : Četa
Země : Nigérie
Délka : 154 minut
Jazyk : katalánština (ca)
Žánr : sitcom
Režie : Abela Nikisha
Scénář : Tamima Riahanna

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Angie Shun, Rozella Bente
Hudba : Anahid Yzabella
Produkce : Archibald Minah
Kamera : Mouhammed O'Neill
Kostýmy : Moazzam Eyal

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Impress Telefilm
Premiéra : USA 10. říjen 1914
Distribuce : Vishesh Films
Tržby : 41 424 255 USD
Rozpočet : 35 514 772 USD

Četa (film) – Wikipedie
Četa (anglicky Platoon) je americký válečný film, který v roce 1986 natočil režisér Oliver Stone.Film získal v roce 1986 Oscara v kategorii Nejlepší film.. Film je součástí Stoneovy vietnamské trilogie spolu s filmy Narozen 4. července (1989) a Nebe a země (1993).
Schindlerův seznam – Wikipedie
Schindlerův seznam je americký dramatický film o Oskaru Schindlerovi, německém obchodníkovi, který zachránil více než tisíc polských Židů díky jeho továrně během holokaustu.
Návštěvní kniha | BAHNA
Dobrý den, děkuji za parádní zážitek, akce samotná byla velmi povedená a celé rodině se velmi líbila. Ovšem parkování a převoz na akci byla velice špatně zařízená.
Seznam kapel - Punk.cz - o punku u nás i ve světě
Punk, kapely, koncerty, festivaly, fotky, fotografie, články, recenze, rozhovory, diskuze, punk
Břetislav Olšer – blog, Olser.cz » Blog Archive » 200 let ...
200 let terorismu USA: Přehledný seznam všech amerických válečných zločinů, teroru a válek 21. Říjen, 2014 – 0:40 200 let terorismu USA


Sleduj Filmy. 4k blu ray. Česká. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Celý Film. DVDrip. Český Dabing. BDrip.1080p. iPhone. České. Český Film. iPad. Zdarma. Watch Free. Avi. Hd. Cz dabing. Download.. MP4. Full Movie. Cz titulky. Ulozto. 720p. Ke Stažení. Stream. 480p. Film online. Stáhnout