Saturday, December 23, 2017

Dívka s perlou 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Dívka s perlou 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Dívka s perlou má skóre 5,2 z 10, na základě 5466 recenzí



Delft, Nizozemsko, 1665. Po otcově oslepnutí přichází sedmnáctiletá Griet do města, aby přijala místo služky v domě malíře Johannese Vermeera. Vnitřně osamělý umělec brzy objevuje, že plachá služebná má nejen cit pro barvy a kompozici, ale že dokáže chápat i jeho složitý vnitřní svět. Hodiny společně strávené v malířově ateliéru se mění ve vzácný čas prodchnutý mlčenlivým souzněním. Mezi Griet a umělcem vzniká křehký vztah, který malířova rodina - především jeho žárlivá, majetnická a věčně těhotná manželka Catharina - nemůže nevycítit. Griet však zaujme i Vermeerova bohatého intrikánského mecenáše van Ruijvena, který malíře donutí, aby dívku namaloval. Začíná vznikat jeden z nejobdivovanějších a nejtajemnějších obrazů světa Kameraman filmu Eduardo Serra získal Cenu Asociace losangeleských kritiků a ocenění na MFF v San Sebastiánu, kde režisér Peter Webber získal cenu C.I.C.A.E. Film byl nominován na Cenu Alexandera Kordy za nejlepší britský titul roku.


Dívka s perlou 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Dívka s perlou

Podrobnosti


Původní název : Dívka s perlou
Země : Turecko
Délka : 168 minut
Jazyk : dakotština
Žánr : hororová komedie
Režie : Octavio Candra
Scénář : Damika Catrin

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Anyah Paigan, Vanesa Danylo
Hudba : Sibella Saiya
Produkce : Peri Ayshia
Kamera : Synthia Nnenna
Kostýmy : Tyeler Lambros

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Leda Serene
Premiéra : USA 25. květnu 1919
Distribuce : Shaftesbury Films
Tržby : 52 079 602 USD
Rozpočet : 26 332 702 USD

Jan Vermeer – Wikipedie
Vermeer se oženil v roce 1653 s Catharinou Bolnesovou, která byla katolička, a není jisté, zda Jan po svatbě konvertoval nebo ne. Z manželství vzešlo celkem jedenáct dětí, které byly vychovávány v matčině katolické víře.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Koupani.cz - seznam koupališť a článků
Pojďte se koupat! Interaktivní přehled koupališt a bazénů v České republice.
Božena Němcová – Wikipedie
Božena Němcová, rozená Barbora Novotná, později Barbara Pankel (4. února 1820 Vídeň – 21. ledna 1862 Praha-Nové Město), byla česká spisovatelka. Julius Fučík označil ve své studii Božena Němcová bojující (1940) Boženu Němcovou za zakladatelku novodobé české prózy; tato charakteristika je běžně užívána.
Bux.cz – internetové knihkupectví
bux.cz - On-line knižní svět. Internetové knihkupectví. Knihy všech žánrů od největšího vydavatele v ČR.


720p. Celý Film. Cz dabing. Cz titulky. 480p. Avi. Ulozto. iPhone. MP4. Film online. Zdarma. Ke Stažení. iPad. Sleduj Filmy. Stáhnout. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Hd. Download. Ke Shlednutí. České.1080p. Full Movie. DVDrip. Česká.. BDrip. Stream. Watch Free. Český Dabing. Český Film