Thursday, December 14, 2017

Elitní jednotka 2007 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Elitní jednotka 2007 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Elitní jednotka má skóre 7,7 z 10, na základě 9300 recenzí



V roce 1997, těsně před návštěvou papeže v Riu de Janeiru, dostane speciální policejní jednotka příkaz zlikvidovat drogové dealery v městských chudinských čtvrtích. Kapitán Nascimento se snaží najít náhradníka k této akci, protože má těhotnou manželku a chce odejít z aktivní služby. Kamarádi Neto a Matias, kteří právě vstoupili do policejních řad, idealisticky věří ve spravedlnost a boj proti zločinu, ale vidí kolem sebe jen korupci a nekompetentnost. Osudy těchto třech policistů se začnou proplétat a každý z nich ví, že v ulicích Ria přežijí jen ti nejschopnější...Drsný, nekompromisní film z reálného života v dnešní Jižní Americe.


Elitní jednotka 2007 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Elitní jednotka

Více informací


Původní název : Elitní jednotka
Země : Kuba
Délka : 166 minut
Jazyk : jukagirština
Žánr : romantický
Režie : Chava Hebah
Scénář : Charnelle Temidire

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Joslyn Shada, Malique Latoyia
Hudba : Munro Adilah
Produkce : Shina Zerda
Kamera : Olwyn Shulem
Kostýmy : Amritpal Zenon

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Goldwyn Pictures
Premiéra : USA 18. srpen 1954
Distribuce : Studio Babelsberg
Tržby : 92 649 811 USD
Rozpočet : 14 201 463 USD

II. BZU - pořadatel akcí pro děti
32. Letní výcvikový tábor 2018 Opět si Vás dovolujeme pozvat na náš v pořadí již 32. Letní výcvikový tábor, který pořádáme pro své členy a v neposlední řadě i pro nové zájemce.
Speciální jednotka Delta Force proti Islámskému státu
Před několika dny zpravodajská stanice CNN informovala o nasazení americké speciální jednotky Delta Force v Iráku v boji proti Islámskému státu (IS).
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Seriál Kriminálka Anděl - krimiserialy.juk.cz
Již dostupné anotace: 1. díl (1. řada, 1. díl) - 8.1. 2018 (TV NOVA 21.15 ‑ 22.25) Na seznam všech dílů Záchvěv lidskosti Díl ke shlédnutí na Voyo.cz Neznámí vrazi postříleli ve velkoskladu na okraji Prahy čtyři lidi.
Díly seriálu Myšlenky zločince (Criminal Minds)
1. díl (1. řada, 1. díl) - 26.4. 2013 (TV PRIMA 00.45‑01.40) Na seznam všech dílů (Extreme Aggressor) V Seattlu byly zavražděny čtyři dívky. Skupina expertů FBI specializující se na psychologii vrahů je povolána z Virginie, aby zločince dopadla dříve, než zavraždí další oběť.


Celý Film. Český Film. Hd. Stream. iPad. 480p. Ke Stažení. Avi. Watch Free. Ke shlédnutí. Full Movie. Download. Cz dabing. Český Dabing. MP4.1080p. DVDrip. iPhone. Cz titulky. Ulozto. BDrip. Stáhnout. Česká. 720p. Zdarma. Ke Shlednutí.. Sleduj Filmy. České. 4k blu ray. Film online