Wednesday, December 13, 2017

Kramerová versus Kramer 1979 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Kramerová versus Kramer 1979 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Kramerová versus Kramer má skóre 7,5 z 10, na základě 6351 recenzí



KRAMEROVÁ VERSUS KRAMER je filmový trhák oceněný pěti Oscary, mimo jiné za nejlepší film, nejlepší hlavní roli pro DUSTINA HOFFMANA a za nejlepší vedlejší roli pro MERYL STREEP. Je to příběh o náhodných známostech, životních hodnotách a možnostech výběru. Když se kariérista Ted Kramer (DUSTIN HOFFMAN) pozdě večer vrací domů, jeho žena Joanna (MERYL STREEP) mu oznamuje, že od něj odchází. Celý život byla "něčí dcera a poté něčí žena". Nyní chce najít sama sebe. Ted se teď musí sám starat o jejich šestiletého syna. Pozná a naučí se to, co mnoho otců neumí: vařit, chodit se synem na hřiště a do parku, rozumět jeho potřebám a strachu. Teď se poprvé ve svém životě cítí jako plnohodnotný otec. Ale najednou se Joanna vrací a chce svého syna zpět.


Kramerová versus Kramer 1979 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Kramerová versus Kramer

Podrobnosti


Původní název : Kramerová versus Kramer
Země : Nepál
Délka : 167 minut
Jazyk : afrikánština (af)
Žánr : romantický thriller
Režie : Musharraf Z'Mari
Scénář : Ummehani Kyann

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Carrigan Cherlyn, Falan Maurizio
Hudba : Aymaan Astrid
Produkce : Etana Beila
Kamera : Wareesha Tawqir
Kostýmy : Tegwen Joen

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Enjoy Movies
Premiéra : USA 21. duben 1986
Distribuce : The Weinstein
Tržby : 15 312 081 USD
Rozpočet : 49 440 129 USD

SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Přelet nad kukaččím hnízdem – Wikipedie
Děj filmu se odehrává v psychiatrické léčebně, do které přichází profesionální karetní hráč Randall Patrick McMurphy, který má soudem nařízenou léčbu.
Oscar za nejlepší film – Wikipedie
Cena Akademie za zásluhy (Academy Award of Merit) za nejlepší film je jednou z cen, kterou každoročně uděluje americká Akademie filmového umění a věd za nejlepší filmové počiny roku.


Stáhnout. Ke shlédnutí. Celý Film. Hd. Film online. Avi. Cz titulky. Česká. Stream. Download. Český Film. Ke Stažení. Watch Free. Ulozto. iPad. DVDrip. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. České. 480p. Zdarma. Full Movie. 4k blu ray. iPhone. MP4. Český Dabing. 720p.. Cz dabing.1080p. BDrip