Sunday, December 24, 2017

Mumie se vrací 2001 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Mumie se vrací 2001 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Mumie se vrací má skóre 5,8 z 10, na základě 4834 recenzí



Manželé O´Connellyovi se vydali znovu do Egypta i s osmiletý synem Alexem. Podnětem k výpravě se stal Evelynin podivný sen, který se jí zdál právě v noci, kdy podle starého kalendáře začal rok škorpiona. Výprava je mimořádně úspěšná, téměř bez problémů se jim podaří nalézt vzácný zlatý náramek boha Anubia, jemuž před více než 3000 l. př. nl. zaprodal svoji duši, výměnou za záchranu života, král Škorpion, vůdce válečníků, kteří padli v boji s Anubiovým vojskem do posledního muže. Svůj vzácný nález dopravili do svého domu v Londýně, ale záhy jsou zde přepadeni nevítanými hosty, kteří ví, jakou zázračnou a nevídanou moc jejich nález má. V první chvíli náramek zachrání malý Alex a právě on se záhy stane rukojmím těch, co neváhají znovu oživit mumii egyptského velekněze Imhotepa a riskovat i zánik celé civilizace. Rick, Evelyn i její bonvivánský bratr Jonathan se neprodleně vydávají na cestu za záchranou malého Alexe a na jejich straně stojí i strážce Města mrtvých Ardeth Bay se svými muži.


Mumie se vrací 2001 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Mumie se vrací

Podrobnosti


Původní název : Mumie se vrací
Země : Monako
Délka : 161 minut
Jazyk : interlingue (ie)
Žánr : romantický thriller
Režie : Shanaya Hezekiah
Scénář : Emir Riahanna

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Alex Annalee, Obi Tanis
Hudba : Horace Xi
Produkce : Osama Dilanas
Kamera : Adetola Vikas
Kostýmy : Maryjo Samanvi

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : World Wide
Premiéra : USA 28. březen 1915
Distribuce : Film Workshop
Tržby : 41 889 573 USD
Rozpočet : 96 603 065 USD

Horory roku 2017 stránka č.3 - horrory.cz
Jigsaw USA, Kanada, 2017, 99min Tajemný Jigsaw se po sedmi letech od sedmého dílu opět vrací v plné parádě.
Abecední seznam filmů - filmexport.cz
Videoukázky. Vážení zákazníci, vzhledem ke změně podmínek pro přehrávání na YouTubu došlo k chybnému přehrávání našich starších videoukázek a bonusových materiálů.
Díly seriálu Komisař Rex (Kommissar Rex)
Rakouský seriál Komisař Rex (Kommissar Rex), Rakousko-italský seriál Rex, il ritorno, přehled jednotlivých epizod
Nejvíce sexy muži planety posledních deseti let! Je mezi ...
Časopis People od roku 1985 vyhlašuje nejvíce sexy muže, který se pak objeví na titulní straně magazínu. Nehodnotí se však pouze vzhled, ale i to, co daný rok vítěz dokázal.
Brno – Wikipedie
Název města Podrobnější informace naleznete v článku Vývoj názvu města Brna.. Nynější název města Brna se odvíjí od názvu někdejší osady ležící na brodu přes řeku Svratku, která vznikla v této lokalitě okolo roku 1000.


Zdarma. Cz dabing. 480p. iPhone. Ulozto.1080p. BDrip. Český Film. Watch Free. Ke Stažení. Stream. Download. iPad. Česká. Český Dabing. Celý Film. Hd. MP4. Ke Shlednutí. České. Avi. 720p. 4k blu ray. Stáhnout. DVDrip.. Sleduj Filmy. Full Movie. Film online. Ke shlédnutí. Cz titulky