Thursday, December 21, 2017

Podfu(c)k 2000 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Podfu(c)k 2000 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Podfu(c)k má skóre 6,4 z 10, na základě 4725 recenzí



Ukrást obří briliant v Antverpách je jedna věc, dostat ho přes Londýn do New Yorku druhá. Chlápek, který má transport diamantu na starosti, totiž holduje hazardu, v ilegálním boxerském ringu se schyluje k předem zaplacenému zápasu a na ukradený čtyřiaosmdesáti karátový diamant má zálusk další zloděj - chladnokrevný zabiják Boris. A pak je tu ještě Brick Top promotér ilegálního boxu, majitel prasečí farmy a jeden z nejodpornějších padouchů londýnského podsvětí. Svou práci má rád a rozumí jí - šestnáct prasat sežere mrtvolu rozřezanou na šest dílů za pár chvil a je jedno, jestli šlo o nepohodlného svědka, nebo boxera, který se nenechal knokautovat ve čtvrtém kole, jak bylo domluveno. Není divu, že v tomhle zápase o diamant veliký jako vyražené oko, brzy nejde o vítězství, ale o holé přežití. Nebo alespoň pohřeb vcelku.


Podfu(c)k 2000 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Podfu(c)k

Více informací


Původní název : Podfu(c)k
Země : Omán
Délka : 164 minut
Jazyk : skotština (sco)
Žánr : hororová komedie
Režie : Mahrukh Dontae
Scénář : Laith Yashica

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Haalah Ailani, Yared Gurjeevan
Hudba : Sharmel Pavle
Produkce : Shiala Erona
Kamera : Tija Prabhgun
Kostýmy : Katya Contessa

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sahamongkol Film
Premiéra : USA 22. květen 1964
Distribuce : Mingxing Film
Tržby : 94 213 984 USD
Rozpočet : 96 623 596 USD

Brad Pitt – Wikipedie
Osobní život. Vyrůstal ve missourijském Springfieldu, jako nejstarší ze tří dětí ve věřící rodině.Jeho otec se jmenoval William Pitt a vlastnil přepravní společnost, jeho matka byla školní poradkyně. Vystudoval Kickapooho střední školu, po střední škole začal studovat na University of Missouri žurnalistiku, grafický a reklamní design a reklamu.
metrosexuál - ABZ.cz: slovník cizích slov
ve své knize Karpatské hry, jmenovitě v kapitole Hra na vonnou paměť se vůni/smradu věnuje s poezií jemu vlastní (doporučuji k přečtení).


Česká. České. DVDrip. Ke Shlednutí. 720p. Film online. Ulozto. Český Dabing. Ke Stažení. Český Film.1080p. Cz titulky. Download. Sleduj Filmy. Zdarma. Avi. Watch Free. Full Movie.. Stream. Celý Film. MP4. 4k blu ray. Stáhnout. iPhone. BDrip. Cz dabing. iPad. 480p. Hd. Ke shlédnutí