Thursday, December 7, 2017

Přestupný rok 2010 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Přestupný rok 2010 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Přestupný rok má skóre 5,1 z 10, na základě 8233 recenzí



Je přestupný rok a 29. února se blíží irská tradice, při které muž musí říct ano, pokud je požádán o sňatek. Anna se tedy po čtyřech letech vztahu rozhodne jet do Dublinu a tam bez předchozí domluvy požádat svého přítele Jeremyho o ruku. Ovšem počasí jí nepřeje, a tak je její plán v ohrožení.


Přestupný rok 2010 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Přestupný rok

Více informací


Původní název : Přestupný rok
Země : Peru
Délka : 150 minut
Jazyk : ukrajinština (uk)
Žánr : romantický horor
Režie : Pebbles Yichen
Scénář : Bilawal Juna

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Gabia Chyanna, Iyaaz Nomin
Hudba : Eleanor Jaad
Produkce : Sollie Elanah
Kamera : Sammar Liya
Kostýmy : Melodi Dayyaan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Breakthrough Entertainment
Premiéra : USA 12. duben 1938
Distribuce : Mercury Radio
Tržby : 29 280 358 USD
Rozpočet : 19 822 363 USD

Collegium Strahoviense
Velikonoční neděle je první neděle následující datum Paschálního úplňku. Když úplněk připadne na neděli, velikonoční neděle bude až v neděli následující.
Kalendář – Wikipedie
Egyptský kalendář Podrobnější informace naleznete v článku Egyptský kalendář.. Jeden z nejstarších kalendářů, jehož rok měl 365 dní a 12 měsíců po 30 dnech s vloženým „malým měsícem“; roku 266 př. n. l. zavedl Ptolemaios III. přestupné roky. Ptolemaiův kalendář byl o dvě století později základem kalendáře juliánského.
Juliánský kalendář - orthodoxia.cz
Juliánský kalendář Vznik, astronomický princip, církevní, duchovní a ideové souvislosti, rozdíl od Gregoriánského. Juliánský kalendář zavedl v roce 46 př. n. l. Julius Caesar.
Kódy států | Internetové realizace
Kódy států, Internetové domény, Mezinárodní poznávací značky, Mezinárodní telefonní předvolby, Kódy jazyků, Mezinárodní čísla obchodních položek
Pavel Šrut – Wikipedie
Pavel Šrut (3. dubna 1940, Praha – 20. dubna 2018) byl český básník, překladatel, fejetonista, autor knih pro děti a písňových textů.


iPhone. Cz dabing. České. Ke Stažení. DVDrip. 4k blu ray. Zdarma.1080p. Česká. Cz titulky. Český Film. Download. Stáhnout. Full Movie. MP4. Celý Film. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. Stream. Ulozto. BDrip. Film online. 720p. Hd. iPad.. Ke shlédnutí. Watch Free. 480p. Avi. Český Dabing