Tuesday, December 26, 2017

Rango 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Rango 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Rango má skóre 5,5 z 10, na základě 3488 recenzí



Než si začal říkat Rango a vybájil si spoustu mýtů o svých hrdinských kouscích, obýval chameleon v havajské košili prostorné terárium. Nic mu v něm nechybělo, snad kromě trochy akce. Té si začne naplno užívat, když se nešťastnou náhodou ocitne uprostřed vyprahlé pouště, kde si na něm málem pochutná hladový jestřáb. A aby napětí nebylo málo, jeho další kroky vedou do města jménem Prach, v němž visí obyvatelům kolty proklatě nízko. Ve zdejší nálevně si chameleón vymyslí jméno Rango a pár hrdinských historek, čehož vzápětí lituje. Od zoufalých domorodců totiž obratem dostane šerifskou hvězdu a hromadu úkolů, mezi nimi i nalezení zdroje pitné vody a odstranění zdejších i přespolních zabijáků. Na Rangovi teď bude, zda neuvážené hrdinské kecy přetaví v činy, nebo zda zahodí hvězdu, kolty a stetsona, navlékne havajskou košili a uteče zpátky do civilizace.


Rango 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Rango

Více informací


Původní název : Rango
Země : Andorra
Délka : 150 minut
Jazyk : aerian
Žánr : film noir
Režie : Jolyn Isra
Scénář : Lubabah Lordina

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kirran Asaiah, Margarito Rhyana
Hudba : Mohommed Benedict
Produkce : Reheem Maximo
Kamera : Saaqib Corrina
Kostýmy : Harsimar Jelena

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Film i
Premiéra : USA 23. listopad 1973
Distribuce : Sagafilm
Tržby : 48 962 211 USD
Rozpočet : 18 168 204 USD

Seznam postav ve světě Star Wars – Wikipedie
Zde je seznam důležitých postav ze světa Star Wars, filmového i knižního.Najdete zde příslušníky Světlé strany Síly (), příslušníky Temné strany Síly a některé další postavy (bojovníci, generálové, politici).
TEAM SPORT (Havířov, Podlesí) • Firmy.cz
Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a hodnocení TEAM SPORT, Havířov, Podlesí. Telefon: 608 757 ...
Krátké kalhoty | DAJSPORT.cz
"Kolo je pro mě především ekologický dopravní prostředek. Každý den jezdím několik desítek kilometrů z vesnice pod Kletí do mé práce v DAJSPORTu.
Westerny | FILMTORO
Western je filmový žánr, který přináší dobrodružné příběhy z dob Divokého západu, tedy nejčastěji v období 19. století v USA.
obleceni na kolo, oblečení, cyklo | DAJSPORT.cz
"Kolo je pro mě především ekologický dopravní prostředek. Každý den jezdím několik desítek kilometrů z vesnice pod Kletí do mé práce v DAJSPORTu.


Watch Free. Ke Shlednutí.. Avi. Stream. 4k blu ray. 720p. Český Film. Download. Cz titulky. Film online. Cz dabing. BDrip. Zdarma. Ulozto. Stáhnout. DVDrip. České. MP4. Hd. Česká. iPhone. Ke Stažení. Sleduj Filmy.1080p. Celý Film. 480p. Full Movie. Český Dabing. iPad. Ke shlédnutí