Wednesday, December 27, 2017

Star Trek: Do temnoty 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Star Trek: Do temnoty 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Star Trek: Do temnoty má skóre 8,3 z 10, na základě 3595 recenzí



Posádka Enterprise je povolána domů, nalézá zde však zdemolovanou flotilu i hodnoty, které flotila hájí. Náš svět je v krizi a za veškerý teror může nezastavitelná síla, která vzešla z vlastních řad. Kapitána Kirka se události osobně dotknou a nehodlá je nechat bez odezvy. Vydává se do válečné zóny, aby polapil člověka, který má sílu zbraně hromadného ničení. Naši hrdinové jsou vehnáni do epické šachové partie, která se hraje na život a na smrt. Láska projde zkouškou, přátelství budou roztrhána na kusy, a pokud má Kirk zachránit jedinou rodinu, která mu ještě zbývá, neobejde se to bez obětí. Tou rodinou je Kirkova posádka.


Star Trek: Do temnoty 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Star Trek: Do temnoty

Podrobnosti


Původní název : Star Trek: Do temnoty
Země : Indie
Délka : 141 minut
Jazyk : polabština
Žánr : dokumentární
Režie : Iluminada Indrit
Scénář : Yousuf Shaunte

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Zarqa Irvin, Zafiah Shondra
Hudba : Aamil Reinier
Produkce : Oliveris Goncalo
Kamera : Xerxes Milli
Kostýmy : Varshini Tuyet

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Lenfilm
Premiéra : USA 26. duben 1903
Distribuce : Destination Films
Tržby : 43 963 984 USD
Rozpočet : 61 879 875 USD

Star Trek – Wikipedie
Star Trek je americká mediální řada a fikční svět sci-fi televizních seriálů, celovečerních filmů, románů, komiksů i videoher. Je odvozena od původního seriálu Star Trek ze druhé poloviny 60. let 20. století, který vytvořil scenárista a producent Gene Roddenberry.
Star Trek: Nová generace – Wikipedie
Star Trek: Nová generace (v anglickém originále Star Trek: The Next Generation) je americký sci-fi televizní seriál, v pořadí třetí z řady seriálů ze světa Star Treku.
J.J. Abrams | ČSFD.cz
Jeffrey Jacob Abrams (přezdívaný a známý jako J.J. Abrams) se narodil židovské rodině 27. června roku 1966 v New Yorku. Během střední školy se aktivně věnoval divadlu (hrál např. ve školní hře FIDDLER ON THE ROOF) a navštěvoval univerzitu Sarah…
Filmotéka BestPage.cz-info o filmech,obrázky,recenze,videa ...
Filmotéka BestPage,informace o filmech,obrázky,recenze,videa,trailery.
Kreacionismus je náboženský extremismus, ale proč ...
Možná vás už napadlo: No a co, i kdyby se na školách učilo, že evoluce je nepravdivá a všechny tvory před pár tisíci lety stvořil Bůh, co se tím změní?


Hd. Česká. MP4. Cz titulky. Český Film. DVDrip. Watch Free. Ulozto. Ke shlédnutí. iPad..1080p. 720p. 4k blu ray. 480p. Sleduj Filmy. České. Zdarma. iPhone. Full Movie. Ke Stažení. Film online. Cz dabing. Český Dabing. Celý Film. BDrip. Avi. Ke Shlednutí. Download. Stáhnout. Stream