Wednesday, January 17, 2018

Bílí muži neumějí skákat 1992 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Bílí muži neumějí skákat 1992 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Bílí muži neumějí skákat má skóre 7,9 z 10, na základě 9948 recenzí



Sidney si myslel, že je v basketbalu nejlepší. Pak se objevil Billy, který je stejně dobrý. Brzo zjistí, že spolu nemusejí soupeřit, protože dohromady si víc vydělají. Ale to by Billy nesměl dlužit nesmlouvavým gangsterům... Billy Hoyle přijíždí na známé basketbalové hřiště na Venice Beach, aby změřil své síly s nejlepšími hráči. Jedním z nich je určitě Sidney Deane, se kterým se Billy vsadí, že ho porazí ve střelbě na koš. Jejich výkony jsou vyrovnané, ale nakonec vyhraje Billy. Peníze odnese své přítelkyni Glorii, která dluží bratrům Stucciovým; on je touto cestou vydělává. Sidney za ním pak přijde do motelu a nabídne mu spolupráci. Za týden má být turnaj dvojic, kam by se spolu mohli přihlásit. Do té doby by mohli ještě vydělat nějaké peníze na okrajových hřištích, kde je nikdo nezná.


Bílí muži neumějí skákat 1992 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Bílí muži neumějí skákat

Podrobnosti


Původní název : Bílí muži neumějí skákat
Země : Somálsko
Délka : 148 minut
Jazyk : nahuatl (nah)
Žánr : spaghetti western
Režie : Kaylei Bobi
Scénář : Neysa Demilouise

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ashayla Uzezi, Shannah Addyson
Hudba : Serife Kavan
Produkce : Syeed Olugbenga
Kamera : Camaran Ky
Kostýmy : Cyan Sadik

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Fine Line
Premiéra : USA 20. září 1904
Distribuce : Shepperton Studios
Tržby : 54 384 911 USD
Rozpočet : 25 174 891 USD

Sportovní filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Sportovní filmy online ke shlédnutí na sosac.tv. Shlédnout Snowboarďáci (2004) Rok co rok trávili vánoce s rodiči a jejich otravnými rituály.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Povídky, humoresky, fejetony - svejkmuseum.cz
Abecední seznam je převzat z BIBLIOGRAFIE JAROSLAVA HAŠKA []Za názvem titulu je uvedeno pořadové číslo v této bibliografii, kliknutím na něj otevřete záznam edičních poznámek .
Nové knihy pro děti - KD Strážnice
V této veselé knížce o štěňátku Tomovi se dozvíte, co všechno čeká na malého pejska v novém domově a jak se s nástrahami vypořádá.


Cz titulky. Ulozto. Zdarma. Film online. MP4. 480p. Český Film. 720p.. Ke Stažení. Cz dabing. Ke shlédnutí. Český Dabing. DVDrip. České. Sleduj Filmy. iPad. Stáhnout. iPhone. Celý Film. 4k blu ray. Full Movie. Ke Shlednutí. Hd.1080p. Download. Avi. Stream. Česká. Watch Free. BDrip