Tuesday, January 23, 2018

Carrie 1976 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Carrie 1976 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Carrie má skóre 5,4 z 10, na základě 9144 recenzí



Hrdinkou filmu je nesmělá dívka Carrie Whiteová, která je terorizována pološílenou matkou, náboženskou fanatičkou, a pro svůj vzhled a zakomplexovanost také zdrojem posměchu spolužáků i některých učitelů. Jednoho dne v sobě Carrie objeví nadpřirozené telekinetické schopnosti. Zjistí, že její pohled může nabýt ničivé síly, tryskající bez ohledu na její vůli, a to ve chvíli, kdy je nervově nejrozrušenější. Atmosféra hrůzy narůstá souběžně se stupňujícím se ponižováním a nenávistí, až dosáhne bodu, kdy už není možné situaci zachránit a rozmotat spletenec nedorozumění. Pohár přeteče ve chvíli, kdy je ponižovaná, psychicky týraná dívka zcela nečekaně pozvána nejhezčím chlapcem třídy na velký ples. Přes protesty matky se Carrie vydá v nových šatech na ples. Prožije krátkou chvíli triumfu, kdy je zvolena královnou plesu. To je chvíle, kdy už neunese další potupu a kdy krutým žertem dohnána k zoufalé sebezničující vzpouře změní pomocí svých schopností maturitní ples v děsivá jatka.


Carrie 1976 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Carrie

Podrobnosti


Původní název : Carrie
Země : Švédsko
Délka : 145 minut
Jazyk : lotyština (lv)
Žánr : romantická komedie
Režie : Carlos Brook
Scénář : Feisal Oreoluwa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tieran Rashed, Ashira Jeramy
Hudba : Ellora Shona
Produkce : Siaana Anshveer
Kamera : Kathan Conall
Kostýmy : Emelye Kyte

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Toho
Premiéra : USA 24. září 1996
Distribuce : Myung Films
Tržby : 36 136 151 USD
Rozpočet : 10 358 503 USD

Carrie na Prima MAX| TV program - tv.seznam.cz
Horor USA (1976). Nesmělá dívka Carrie je terorizována pološílenou matkou, náboženskou fanatičkou, a zároveň slouží také jako zdroj posměchu pro spolužáky a učitele.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Seznam připravených karaoke DVD - Karaoke zábava
Seznam připravených karaoke DVD. Vysoká kvalita hudebního provedení. Větší odběr = lepší cena za karaoke DVD.
se* ve městě – Wikipedie
Seriál se* ve městě je o čtyřech ženách žijících na Manhattanu v New Yorku - Carrie, Mirandě, Charlotě a Samantě. Carrie už ze začátku hledá "Pana Božského".
Forbes — 77 nejvlivnějších Čechů na sociálních sítích 2017
Žebříček nejvlivnějších Češek a Čechů na sociálních sítích jsme letos ve spolupráci s analytiky ze startupu Socialbakers sestavili už potřetí.


Ke Shlednutí. Česká. MP4. Ulozto. Download. Sleduj Filmy. Stáhnout. 4k blu ray. 480p. Český Dabing. Cz titulky. Celý Film. Zdarma. BDrip.1080p.. iPhone. Stream. Watch Free. Ke shlédnutí. DVDrip. Avi. iPad. Cz dabing. Full Movie. Film online. Ke Stažení. Český Film. Hd. 720p. České