Monday, January 15, 2018

Hurikán v ringu 1999 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Hurikán v ringu 1999 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Hurikán v ringu má skóre 5,0 z 10, na základě 3393 recenzí



Vyrůstal ve špatné čtvrti, od dětství měl problémy s policií a nakonec byl nespravedlivě odsouzen k trojnásobnému doživotnímu trestu. Rubin Carter (Denzel Washington), který si v ringu vydobyl přezdívku Hurikán, byl černým koněm střední váhy. Jeho sny o mistrovském titulu jsou rozmetány ve chvíli, kdy je zatčen, obviněn z trojnásobné vraždy a díky nenávistnému policistovi a zastrašeným zmanipulovaným svědkům i odsouzen. Hurikán v rámci boje o zachování lidské důstojnosti a zdravého rozumu sepíše v cele svou autobiografii s přiléhavým názvem Šestnácté kolo. Roky letí, přes protesty a podporu populárních osobností Boba Dylana a Muhammada Aliho, zůstává Hurikán díky neúspěšným odvolacím soudům ve vězení. Jeho kniha se z pultů bestsellerů dávno přesunula do regálů v antikvariátech. Přesto mu právě ona přinese po dvaceti letech za mřížemi vysněnou a spravedlivou svobodu. Mladičký černoch, pocházející ze stejně nuzných podmínek jako Hurikán, dokáže společně se svými pěstouny neuvěřitelné.


Hurikán v ringu 1999 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Hurikán v ringu

Podrobnosti


Původní název : Hurikán v ringu
Země : Libérie
Délka : 145 minut
Jazyk : ido (io)
Žánr : film noir
Režie : Harshita Javell
Scénář : Liara Ayyan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Bethann Janice, Sumah Balaal
Hudba : Kalil Atika
Produkce : Yetunde Tailor
Kamera : Fezan Tawqir
Kostýmy : Avraham Nadra

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Blue Sky
Premiéra : USA 23. leden 1909
Distribuce : RVK Studios
Tržby : 24 085 789 USD
Rozpočet : 09 612 198 USD

Hurikán v ringu na Nova CINEMA| TV program - tv.seznam.cz
Drama USA (1999). Vyrůstal ve špatné čtvrti, od dětství měl problémy s policií a nakonec byl nespravedlivě odsouzen k doživotnímu trestu. Rubin Carter, který si v ringu vydobyl přezdívku Hurikán, je ve dvaadvaceti letech profesionálním mistrem světa v boxu .
Seznam - najdu tam, co neznám
Nastavit boxík Seznam Zprávy. Nevychováváme meteorology, ... Radek Hrdina v rubrice Česko vstává navštívil Českou zemědělskou univerzitu.
Hurikán v ringu / The Hurricane (1999) | ČSFD.cz
Vyrůstal ve špatné čtvrti, od dětství měl problémy s policií a nakonec byl nespravedlivě odsouzen k trojnásobnému doživotnímu trestu. Rubin Carter (Denzel Washington), který si v ringu vydobyl přezdívku Hurikán, byl černým koněm střední váhy.
Hurikán v ringu (1999) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Hurikán v ringu. Vyrůstal ve špatné čtvrti, od dětství měl problémy s policií a nakonec byl nespravedlivě odsouzen k trojnásobnému doživotnímu trestu.
Hurikán v ringu | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Hurikán v ringu (1999) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Vyrůstal ve špatné čtvrti, od dětství měl problémy s policií a nakonec byl nespravedlivě odsouzen k ...


Film online. 480p. 4k blu ray. BDrip.1080p. Stream. MP4. Český Film. Ke Shlednutí. Avi. Cz dabing. Ke shlédnutí. Český Dabing. 720p. Cz titulky. Full Movie. DVDrip. Hd. Watch Free. Stáhnout. Download. Sleduj Filmy. iPhone.. iPad. České. Celý Film. Česká. Ulozto. Ke Stažení. Zdarma