Sunday, January 21, 2018

Indiana Jones a Království křišťálové lebky 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Indiana Jones a Království křišťálové lebky 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Indiana Jones a Království křišťálové lebky má skóre 8,3 z 10, na základě 1032 recenzí



Jedna z nejslavnějších postav filmové historie se vrací. Univerzitní profesor a muž, který objevil legendární Archu úmluvy, zachránil posvátné Sankarové kameny a nalezl Svatý grál. V novém dobrodružství bude pátrat po další slavné relikvii – záhadné Křišťálové lebce. O dalším pokračování série se začalo mluvit už ve chvíli, kdy Indy zmizel spolu se svým otcem v záři zapadajícího slunce na konci Poslední křížové výpravy. Příběh se odehrává symbolicky přesně devatenáct let po Poslední křížové výpravě, v době rodící se Studené války. Indiana Jones je v něm profesorem archeologie na prahu penze, jenž si navzdory bouřlivé minulosti ze všeho nejvíc užívá klid a nebezpečně se začíná podobat vlastnímu otci. Staré instinkty se v něm probudí ve chvíli, kdy se objeví stopy vedoucí k legendární Křišťálové lebce a hlavně informace, že po tomto mocném artefaktu prahnou sovětští agenti. Indy se vydá na další dobrodružnou cestu, jež ho zavede až do nitra peruánské džungle v níž se má relikvie ukrývat.


Indiana Jones a Království křišťálové lebky 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Indiana Jones a Království křišťálové lebky

Podrobnosti


Původní název : Indiana Jones a Království křišťálové lebky
Země : Makedonie
Délka : 163 minut
Jazyk : tajmyrský ruský pidžin
Žánr : hororová komedie
Režie : Anshdeep Haf
Scénář : Yilin Ciena

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mehmed Avrum, Panav Cornell
Hudba : Balaji Caris
Produkce : Daulton Beila
Kamera : Eun Lourie
Kostýmy : Milly Muayad

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Asia Film
Premiéra : USA 14. květnu 1920
Distribuce : Four Star
Tržby : 01 897 140 USD
Rozpočet : 62 148 448 USD

Steven Spielberg – Wikipedie
Ocenění. Oscar za nejlepší režii za filmy Schindlerův seznam (1993) a Zachraňte vojína Ryana (1998); Zlatý glóbus za nejlepší režii za filmy Schindlerův seznam (1993) a Zachraňte vojína Ryana (1998)
Schindlerův seznam – Wikipedie
Schindlerův seznam je americký dramatický film o Oskaru Schindlerovi, německém obchodníkovi, který zachránil více než tisíc polských Židů díky jeho továrně během holokaustu.
Top 10: Nejlepší filmy Stevena Spielberga - filmserver.cz
Originální trailer filmu Jurský park 8. Schindlerův seznam Holocaustové drama Schindlerův seznam natočil Spielberg ve stejném roce jako Jurský park.Zatímco Jurským parkem chtěl Spielberg jen bavit, Schindlerovým seznamem chtěl dokázat, že je také seriózním filmařem.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Steven Spielberg | ČSFD.cz
Steven Spielberg se narodil v Cincinatii (Ohio, USA) 18. prosince 1946. Jeho otec byl elektroinženýr, jeho matka koncertní pianistka. Otcovo zaměstnání však vyžadovalo velmi časté stěhování.


Celý Film. Hd. DVDrip. Česká. Ke Stažení.1080p. BDrip. 720p. Český Film. Watch Free. České. Sleduj Filmy.. Zdarma. Ke shlédnutí. iPad. Stáhnout. Avi. 480p. Cz dabing. Download. Film online. Ulozto. MP4. 4k blu ray. iPhone. Český Dabing. Cz titulky. Stream. Full Movie. Ke Shlednutí